Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Du er, hvad du kommunikerer

2,283 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
04 August 2009

Jeg har fået den fornøjelige tjans at blogge om kommunikation på disse sider.

Det er jeg mægtig glad for, og jeg håber, mine læsere vil lade sig inspirere af mine tanker.

Det er nemlig bestemt ikke lige meget, hvordan vi kommunikerer. Det gælder for os alle som iværksættere og virksomhedsejere, og det gælder for os alle som mennesker. Jeg vil i de følgende uger skrive om virksomhedsejeres og virksomheders professionelle kommunikation set fra mange forskellige vinkler. I dag bliver det vist lidt overordnet og muligvis langhåret.

Når vi kommunikerer som virksomhedsejere, ER vi vores virksomhed. Alt, hvad vi siger og skriver bliver en del af omverdens billede af os og vores virksomhed. Og som små "ubetydelige" virksomheder er vi så heldige, at ingen kommunikerer mere om os, end vi selv gør. Dermed udleder vi selv det meste af den kommunikative energi, der tegner vores virksomheds billede i omverden, og dermed har vi selv – på godt og ondt – rigtig stor indflydelse på, hvordan omverden skal opfatte os.

Det gælder kommunikationen på vores hjemmeside, vores telefonsystem, vores breve og mails, vores pressekontakt, vores personlige networking og meget, meget mere.

Du kan sagtens forholde dig tilfældigt afventende til din virksomheds kommunikation. Det kan du også til din virksomheds økonomi. Begge dele vil være uprofessionelt og uansvarligt. Du styrker både din virksomhed og dig selv ved at forholde dig bevidst til din kommunikation.

 

Dagens hovedpointe er altså:
Vær bevidst om din og din virksomheds kommunikation – Den tegner omverdens billede af virksomheden. Og den har altafgørende betydning for, hvor meget du sælger.

Du er, hvad du kommunikerer, at du er…

Bloggen bliver til en bog.
- Vil du vide hvornår?

Efter at have blogget om virksomheders kommunikation i en måneds tid har jeg besluttet at samle mine erfaringer i en bog.

Bogen vil komme til at indeholde flere emner, flere eksempler og flere konkrete anvisninger end bloggen.
Om det bliver en e-bog eller én af papir har jeg endnu ikke besluttet.

Send en mail med ”Kommer bogen ikke snart” i emnefeltet til kjer@kjers.com – så holder jeg dig opdateret.

Mvh Hans

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Hans skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere