Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs karstennygaard Hvordan Corona vrede blev til en Iværksætterkonference

Hvordan Corona vrede blev til en Iværksætterkonference

569 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 July 2021

I december 2020 var jeg ramt af corona træthed og vrede. Hele mit hoved og krop boblede af negativ energi og jeg var i det hele taget ikke en fest at være sammen med.

Jeg var især vred på de mange iværksætteres og små selvstændiges vegne, fordi at mange nystartede virksomheder faldt ned mellem stolene i de forskellige støtteordninger. Personligt var mit lille enkeltmands ApS ikke ramt, men jeg var i dialog med mange andre små selvstændige.

Så jeg fik tanken om, at jeg burde bidrage til iværksættermiljøet og så begyndte jeg at brainstorme omkring det. Processen blev lidt bøvlet, for jeg kunne ikke komme op med nye idéer til hvad jeg skulle bidrage med. (Der er fede forums, bøger, artikler m.m. i forvejen).

Men så slog det mig, at de fleste iværksættere har et behov for at få inspiration og sparring med ligesindede. Noget som corona har gjort det svært at dyrke men som ville gavne iværksætteriet.

Så jeg fik idéen om at afholde en Iværksætterkonference, hvor der skal være masser af inspiration fra dygtige oplægsholdere og muligheder for netværk. 

Jeg kan roligt sige at arrangere konferencer er uden for min komfortzone og det har været tidskrævende (og dyrt), at få stablet en konference på benene. Men det har haft den ønskede positive effekt, min negative energi blev kanaliseret ud til noget konstruktivt. Humøret steg og de negative tanker blev afledt - samtidig med at jeg har lært en hel masse nyt.

Men nu er programmet offentliggjort og billetterne er sat til salg - og så må jeg krydse fingre for at der er andre end mig, som synes der er behov for sådan en dag. Men uanset hvordan det kommer til at gå her fra, så er jeg kommet ud af corona med psyken nogenlunde intakt.

Håber at i vil være med til at sprede budskabet om konferencen - som i kan læse mere om her: www.opsving.nu

Dbh

Karsten

(Konferencearrangør wannabe)

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Karsten skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere