Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Smid problemerne væk

1,320 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
03 August 2017

Bare rolig. Dette er ikke endnu en dødssyg artikel om, hvordan du ser problemer som muligheder.

Det er derimod et meget konkret værktøj og mindset, du kan bruge fremover, når du som iværksætter løber ind i tilsyneladende uoverskuelige udfordringer og problemer.

Løsningen? At smide dem væk.

Det kan lyde nemt, og det er det også. Forestil dig eksempelvis at du altid hører om virksomheder som Amazon, Apple og Google, når det kommer til innovation og forretningsudvikling. Det giver dig tanken: Jamen jeg har jo ikke alle de medarbejdere. Hvordan skal jeg nogensinde kunne gøre bare lidt af det, de gør?

Løsning: Smid problemet væk. I dette tilfælde: Brug de virtuelle muligheder. Nej, du har ikke tusindvis af medarbejdere, men det har du heller ikke brug for. Ude på nettet findes i hundredvis af netværk og sider, hvor du kan alliere dig med yderst kompetente mennesker – uden at du behøver at ansætte dem.

Eller forestil dig et andet typisk problem: Vi har ikke økonomien til at gøre det.

Løsningen? Smid problemet væk.

Nu har du pludselig muligheden, fordi du valgte at bede om upfront betaling for de ting, du skulle levere til kunden.

De fleste problemer og barrierer for os iværksættere er problemer, der udspringer af vores syn på verden. Det er mentale barrierer. Et stort problem for mange selvstændige er således deres antagelse omkring, at de ikke kan gøre noget bestemt. De kommer derefter til at opfatte denne antagelse som et faktum, men det er det sjældent. Sagt på en anden måde: Vi bruger alt for mange kræfter på at kigge på, hvorfor vi ikke kan gøre bestemte ting som iværksættere. Også herinde på Amino :-) Prøv i stedet at smide problemerne væk og lad dig begejstre af de muligheder, det åbner op. Og ja – det ER tilladt at blive begejstret.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jonathan skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere