Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Husk at bakke op omkring den store iværksætteruge - Uge 47

2,439 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
18 November 2013

Man hører ofte fra os iværksættere, at Danmark ikke gør nok for iværksætterne. At der er for høj beskatning, for få iværksættermiljøer eller for dårlige finansieringsmuligheder.

Derfor er der desto større grund til at huske at tage JA-hatten på, når ”Uge 47” initiativet skydes i gang fra mandag i denne uge og fire dage frem. Det er uden sammenligning den største hjemlige satsning og fokus på iværksætteriet, og der er lige nu 246 arrangementer over hele landet at vælge imellem.

Jeg er selv iværksætter til daglig og lever af at sælge min tid og kompetencer. Alligevel har jeg valgt at tale gratis til bl.a. Danish Entrepreneurship Award, http://award.ffe-ye.dk/, hvor over 5000 unge studerende kommer forbi og skal inspireres til at overveje livet som iværksætter. Det er én af mange vigtige begivenheder, der potentielt set kan skabe det momentum og drive, som undertegnede og andre nogle gange kan savne herhjemme.

Alene for de danskere, der måtte gå med en iværksætterdrøm, er der 96 events, ligesom der også er tænkt på såvel start-ups som vækstlaget. Jeg vil bl.a. til en række andre events fortælle om Accelerace, www.accelerace.dk, hvor jeg til daglig fungerer som ekstern konsulent og hjælper start-ups til at blive vækstvirksomheder med tid, viden og nogle gange finansiering. Det er endnu et eksempel på den række af initiativer, der trods alt findes herhjemme i iværksætterens fødekæde.

Den danske vækst- og iværksætteruge, Uge 47, er en del af den internationale Global Entrepreneurship Week. Naturligvis er alt ikke gjort med uger som disse, langt fra, men hvis vi som etablerede iværksættere ikke bidrager til initiativer som disse med vores erfaring og viden, så får vi aldrig udklækket de mange iværksættere, som der bliver råbt så højt om fra alle sider.

På den baggrund vil jeg opfordre alle AMINOer til at bakke op omkring Uge47 – uanset om I er erfarne, nystartede eller går og overvejer at starte op for jer selv. Klik ind på www.uge47.dk og tjek hvad der foregår i byerne tæt på, hvor I bor. Og hvis jeg til sidst skal prøve at fremhæve nogle af ugens highlights, så vil jeg især anbefale at kigge forbi:

18. november: GO Global. Til dig der drømmer om at lancere din virksomhed i udlandet (Kolding).

19. november: Kapital til vækst. Til dig der overvejer at søge finansiering til din idé eller virksomhed (København).

20. november: STEP1Awards samt dag om innovation og iværksætteri (Skive).

21. november: Danish Entrepreneurship Awards (Fredericia).

22. november: Væxtfaktor (København).

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Jonathan blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere