Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Job som speaker? Sådan tjener du penge! Job som speaker? Der er rigtig mange penge at tjene.

Job som speaker? Der er rigtig mange penge at tjene.

16,808 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
23 July 2016

Job som speaker? Gode indtjeningsmuligheder! 
At være speaker er et fantastisk job - det er der ingen tvivl om. Det er for de professionelle speakere super nemme penge, og kan du først håndværket og har du gjort tiltrækkeligt opmærksom på din stemme til relevante nøglepersoner, ja så kan du let tjene 2-4.000 dask på 10 minutter. Så ingen tvivl om det kan være indbringende at være speaker. Så har du bare den mindste interesse i den retning, så vil jeg sige - “go for it”. Det værste, der kan ske er, at du ikke bliver castet/valgt, og så er det jo bare, at dygtiggøre dig, og at gøre din stemme endnu mere kendt.  

Udfordringen ved at tjene penge som speaker 
Selvfølgelig er der en bagside af speaker-hvervet som også skal med: Der er rigtig mange speakere derude i det ganske land, og de er (næsten) alle lige hungrende efter de gode speaker-jobs af de grunde nævnt ovenfor. Og du skal vide, at mange danske speakere er ekstremt dygtige, leverer færdig indtaling tilbage til kunden på få timer, og lydkvaliteten er skyhøj! 

Få speak-undervisning af en god coach, der kender branchen 
Så vil du ind i gamet og speake/indtale reklamer, så kræver det en masse tålmodighed, selvtillid og vedholdenhed. Og du får brug for træning fra en coach. Ikke en eller anden tilfældig stemme-coach, der har forstand på stemmens anatomi og har en masse teoretisk viden. Ikke fordi det ikke kan være brugbart. Men vil du hurtigst muligt i gang med at speake og tjene gode penge, skal du alliere dig med en der faktisk er i speaker-branchen, kender den fra en jordnær “learning by doing” tilgang, og tjener penge der allerede. En “outsider” i den forstand vil ikke fungere og du vil ende med at bruge en masse tid på fine ord og hyggeligt øvelser og undervisning, der kan ende som ren spild af tid!  

Få en solid coaching hos Speakerskolen 
Hos Speakerskolen.com får du en stærk og værdifuld coaching og undervisning indenfor speak og indtaling. Du kan både tage et online kursus på 5-uger, hvor kan vælge at modtage konkret feedback på dine indsendte speaks/indtalinger fra skolens professionelle speakere/coaches. Du kan også bestille en privat speaker-session i Aarhus eller København. En session varer 30 minutter og her bliver der sat fuldt fokus på din stemme og dit udtryk.

Vi tales!
Jacob Hauge Mathiassen

Coach og speaker siden 1996 - har lagt stemme til både små og store brands, bl.a. H&M, Grundfos, Lego, MTV Europe, Disney, etc.

Hør mine speaker-demoer på jacobhauge.com

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jacob skriver Skriv dig op