Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Bosteder med få unge

2,302 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
28 December 2009

Århus Konsulenterne tilbyder nu kommuner, at etablere og drive mindre bosteder til børn og unge med specifikke vanskeligheder og særlige behov.

 Bostederne vil få en størrelse af 2-3 unge – Ofte udredt og beskrevet med et udpræget behov for hjælp og støtte til almindelig daglig livsførelse, herunder børn og unge med diagnosen ADHD, Borderline, Asperger’s - Tourette’s syndrom.

 Bostedernes pædagogiske profil vil blive kendetegnet ved struktur, planlægning, overskuelighed og vedholdende støtte til botræning, familiekontakt, socialt netværk, kontakt til offentlig myndighed, skole-uddannelse, arbejdsprøvning-arbejdspraktik og fritidsaktiviteter.

 I det tilfælde, at der er tale om kommuner i Østjylland eller Ålborg Kommune, kan Århus Konsulenterne etablere og drive tilbuddet i hjemkommunen.

 Århus Konsulenternes tilbud er funderet i medarbejdere med socialfaglig uddannelse og/eller langvarig erfaring med specialpædagogisk indsats for særligt udsatte og sårbare unge.

Århus Konsulenterne tilbyder iøvrigt akut anbringelse af utilpassede unge og konsulentbistand til socialpædagogiske opholdssteder.

 For yderligere information: www.aarhuskonsulenterne.dk

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jess skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere