Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Just-Eat THE END - Chapter 1 done!

5,002 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
05 September 2012

Kort tid efter at jeg havde solgt de sidste af mine Just-eat aktier i 2011 valgte jeg at afslutte de 10 fantastiske år med at gå Camino De Santiago - en 850 km. lang vandring som tog mig 27 dage - FANTASTISK TUR - nær endestationen i Santiago ligger Cruz De Ferro - dette er et stort kors på toppen af en højderyg og kotumen er, at man tager en sten med hjemmefra som derefter aflægges - den sten skal ha en stor betydning for dig. Jeg havde en sten med som havde Just-eat logoet på. På min blog er der en videodagbog hvis nogle skulle blive nysgerrige.

Efter at jeg var kommet hjem fra Caminoen besluttede jeg mig for at lave en bog omkring det at bygge en virksomhed op fra bunden og skalere den ud, ikke bare lokalt - men internationalt. Den bog udkommer den 10. september 2012.

8. juni 2012 ankom de mennesker som ikke bare har betydet meget for Just-eat´s historie men også for mit liv - de ankom til mit hus i Spanien hvor vi havde den sidste weekend i Just-eat´s tegn. Der er lavet en video fra weekenden som du kan se her:

Torsdag den 13. september 2012 kl 15.00-16.30 sidder jeg i studiet hos Amino - håber vi ses....

Just-Eat THE END - CHAPTER 1 DONE.....(ready for chapter 2 ;))

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Jesper blogindlæg Skriv dig op