Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Jannich Rindom Aldrig mere kold kanvas - Video.

Aldrig mere kold kanvas - Video.

832 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
21 December 2020

Hader du kold kanvas?

Er det fordi du frygter det, eller fordi du ikke har modtaget træning nok i emnet? I denne online seance, lærer du grundstenene i hvordan du kan skabe den gode samtale, med fokus på at skabe en relation, og blive opfattet som et menneske - ikke en irriterende telefonsælger! 

Alt salg, handler om relationer!

Salg har på mange måder, fået et dårlig ry, fordi der findes så mange sælgere der ikke kan forstå at det handler om personen i den anden ende…ikke det produkt der ringes op for at blive solgt!

Telesælgeren ringer og vil sælge dig noget...som du ikke har behov for...og vedkommende taler til dig som om I er venner, og har et "godt tilbud"! Det er ham vi alle frygter, og når vi selv skal gøre det, så er det ham vi tænker på først…og så ved vi godt hvad der sker.

Det vi tænker på, bliver vi til

Lad denne time sammen med undertegnet Jannich Rindom, ændre din forståelse af hvad der skal til for at få din målgruppe i tale på telefonen – uanset om de kender dig eller ej.

Det ikke er umuligt at blive opfattet som en god sælger, hvis du blot lærer at bruge de rigtige værktøjer, og få en forståelse af de mentale obstruktioner der findes, inden du skal til at ringe ud for at "sælge noget til nogle"...og vigtigst af alt, hvordan du får dem afkodet - så du kan få succes med telefonen til salg! 

Du vil blive inspireret. Du vil få nogle ”a-ha” oplevelser. Du vil få nogle grin (håber vi). Du vil få en konkret model for at ringe ud i fremtiden, med fokus på at skabe relationen. Gå ikke glip af denne stærke og meget relevante online seance her .. 

c5dc27759f

God fornøjelse 


Med venlig hilsen

Jannich Rindom 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jannich skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere