Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Anette Sand Ny bog: Bogen om bogføring med e-conomic (få den med Aminorabat)

Ny bog: Bogen om bogføring med e-conomic (få den med Aminorabat)

1.598 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
03 April 2014

"Hvorfor har I ikke en bog om bogføring" er et spørgsmål, jeg ofte er blevet stillet. Jeg har såmænd også taget tilløb i meget lang tid, men fandt først i sommer ud af, hvordan jeg ville skrive den. Så nu kan jeg endelig sige, at den udkommer: Bogen om bogføring med e-conomic.

I bogen gennemgår jeg alle de ord, vi bruger, når vi taler om bogføring. Det er sådan noget som “bilag”, “kassekladde”, “balance”, “bogføringskreds” og den slags. Og så kommer der et kapitel med den helt grundlæggende bogføring - debet-kredit-gymnastik for begyndere.

e-conomic er brugt som program i bogen, så der kommer også nogle kapitler om, hvordan man rent praktisk starter i e-conomic, hvordan det foregår, når der bogføres med og uden kundekartotek, og hvordan kontoplanen tilrettes, så den passer til den enkelte virksomhed. Og så kommer der sidst i bogen en hel række eksempler på, hvordan bilag bogføres (og fejl rettes), og lidt om rapporter.

Du kan få bogen med 10% Aminorabat i hele april måned ved at bruge rabatkoden Amino10 her: Bogen om bogføring med e-conomic

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anette skriver Skriv dig op