Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Er du en ØV-BØVér?

1.156 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
22 January 2011

Som regel er det mig, der henter vores to drenge. Men denne dag var det min mand, der flexede en time for at nå hjem og hente Asbjørn inden kl. 16 hos vores private dagplejer. Bagefter skulle han også hente storebror Tobias i børnehaven - 2 km. væk.

Udfordringen bestod i at han kørte i en gulpladebil OG at jeg havde glemt at tage klapvognen ud af min bil. OG glemt at fortælle dette.

Så han var presset der kl. 15.50. Du ser sikkert allerede for dig hvordan han ville indtale en meget sur besked på min telefonsvarer - samt den dårlige stemning han ville smitte begge børn og dagplejeren med. Stemningen dén aften ville helt sikkert ikke have været romantisk.

Du kender sikkert noget lignende fra dit eget liv. Pludselig står du i en situation, som ikke er helt optimal. Og det er sikkert ikke engang din egen skyld. Du har så to valgmuligheder:

1: Du kan være en ØV-BØVér og bruge dit krudt på at skælde ud på den, der har skylden. Denne strategi ender let ender med at du smitter med dårligt humør og udfordringen får lov til at vokse sig større.

2: Du kan få det bedste ud af situation med dét du har.

Min mand valgte at hente begge drenge i trillebøren (!!!!) og scorede point hos både dagplejer, begge drenge, deres kammerater, folk fra byen han ikke kender, naboerne og selvfølgelig mig som tydeligt kunne se hvor godt gift jeg er... (min mand var faktisk slet ikke klar over at han havde handlet specielt!)

Hvorfor fortæller jeg denne historie? fordi jeg antager at du - ligesom jeg - indimellem har brug for at blive mindet om at bevare fokus på det du KAN gøre.

  • Hvad KAN du i 2011??
  • Hvad er dine mål og drømme?
  • Hvad er dine muligheder?
  • Hvilke nye produkter/ydelser kan du lancere?
  • Hvordan kan du gøre det?

God fornøjelse med at besvare disse spørgsmål!

Mange hilsner

Jannie Ilum Gade

(Forretningsudvikler I mine firmaer ILUM GADE og BØVLBEFRIERNE med primært fokus på at hjælpe ambitiøse selvstændige, der har tid til flere kunder) 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jannie skriver Skriv dig op