Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Anders Helbo Få stress og lær en masse af det

Få stress og lær en masse af det

1.768 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
18 March 2011

Hej Aminoer

Som nogle af Jer sikkert har læst, så har jeg skrevet et nyt indlæg på min blog. Det nye indlæg omhandler stress, og hvordan man kan lære af det. Du kan læse hele indlægget på min blog, men vil alligevel skrive kort, hvordan jeg kom over presset på mit tidligere arbejde!

  • Stress kan - i min verden -  IKKE kureres med piller. Snak med læge og arbejdsgiver virker meget bedre. Man finder ud af, hvor problemet ligger, samt hvilke ting man kan justere på for at se, om det har en effekt. Mit råd er at snakke med personer som kan være med til at påvirke din stress' forsvinden.

  •  Organiser din hverdag, og få andre til at hjælpe dig med de opgaver, som du ikke selv når at tage dig af.

  • Få snakket med din arbejdsgiver, og få lavet en struktureret plan for, hvordan opgaverne skal fordeles når du skal holde ferie. Derved ved du altid, hvem der har haft ansvaret for opgaverne når du kommer tilbage, og skal til at følge op på tingene igen.

  • Har du mulighed for det, så anvend Outlook kalender, eller hvilken som helst anden kalender, til at organisere din hverdag.

  • Lær dig selv at adskille arbejde og privatliv. Når du går ud af døren efter arbejde, så tænk på dig selv og ikke det, du ikke nåede den dag! 
Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anders skriver Skriv dig op