Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Anders Helbo Brug nu den signatur, og se resultatet

Brug nu den signatur, og se resultatet

1.477 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
17 March 2011

Det at lave søgeoptimering på ens blog, kan - for nogle - være en rigtig svær ting i sig selv. Derfor må man se sig om efter andre veje, hvor man kan tilføre sin blog mere opmærksomhed og flere besøgende. Jeg kan kun give det råd, at hvis du er altid på et forum på nettet, så udnyt dog din signatur nu hvor du har den!

Hvad bruger man en signatur til?

En signatur er det samme som din underskrift. Det er et personligt bevis på, at det er dig som har skrevet det der står ovenover signaturen. Er du fx medlem af et debatforum på internettet - fx AMINO.dk :D - så er det uden tvivl dumt, ikke at gøre brug at denne, til at markedsføre din forretning eller din private blog.

Signaturen henviser til afsenderen af en meddelelse, og hvad er mere forkert, ikke at skrive et link til sin blog i signaturen?

Hvad har jeg selv fået ud af at anvende signatur?

Jeg bruger selv signaturen grundigt, hvor jeg kan komme til det. På Amino.dk og mange andre fora på internettet, udnytter jeg min signatur ved at skrive link til min blog, samt mit navn. Dette er mit visitkort som viser, at her har jeg været!
Jeg har selv forsøgt at teste effekten af min signatur her på Amino, ved at være meget aktiv en dag, og mindre aktiv en anden dag. Dette har givet mig et indblik i, hvor vigtig signaturen er for mig og min blog. Det er uden tvivl signaturen som hjælper mig til at få flere, til at besøge min blog og læse de indlæg jeg skriver.

 

Som du kan se ovenfor, så har jeg har forsøgt at teste signaturen, ved at være meget aktiv på Amino d. 12-03-2011. Her har min side haft væsentlig flere sidevisninger end normalt. Dette har dog ikke gjort så meget ved kommentarerne til mine indlæg på bloggen, hvilket jeg slf. gerne vil have gjort noget ved, samt min "synes godt om"-boks er relativt tom, taget betragtning af at der har været mange besøgende på bloggen. Om det er fordi de overser den, eller ikke kan lide indholdet vides ikke, og dette skal naturligvis undersøges. Nå, men videre.

Ovenfor ses sidevisninger fra d. 12-03-2011. Som jeg skrev lige før, så er det ikke mange indlæg som er blevet besøgt, men mere siden om mig selv, mine projekter og mit CV. Jeg er naturligvis glad for at mange læser om mig, og hvad jeg har lavet gennem tiden, ingen tvivl om det.

Ovenfor ses de sider, hvorfra de besøgende er kommet fra d. 12-03-2011. Her kan man se, at størstedelen er kommet fra Amino.dk, så dette giver vidst et udmærket billede af, hvad en signatur egentlig gør ved ens traffik. 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anders skriver Skriv dig op