Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Kundeservice Brug QR koder til at levere god kundeservice...

Brug QR koder til at levere god kundeservice...

1,683 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
18 April 2012

Det er vigtigt, at vi hele tiden følger med tiden og udnytter de spændende muligheder der kommer på markedet. Lige nu er der en teknik som er et oplagt værktøj til, at levere endnu bedre service til dine kunder, QR koder.

Kort fortalt er QR koder en ‘streg-kode’ som kan scannes af en smartphone med en dertil installeret applikation. Stregkoden fungerer så som link til en bestemt side med information, en formular, Facebookside eller hvad man nu kan finde på.

Hvordan kan den så bruges i forhold til kundeservice?

Det har aldrig været nemmere, at give dine kunder yderligere information om et produkt. Du sætter bare en QR kode på produktet eller måske på hylden hvor denne er opbevaret og så kan kunden ellers scanne løs og blive klogere på produktet.

Du kan for eksempel linke til en video om produktet, måske en lille historie om produktet eller 10 gode råd til dette produkt - kun fantasien sætter grænser.

Husk det med småt

QR koder, som står for Quick Respons, er udviklet af Denso-Wave som har givet tilladelse til at koderne må bruges frit. Man skal blot kreditere med “QR code is trademarked by Denso Wave, inc.

Held og lykke med brugen af denne nye spændende mulighed.

Sig endeligt til hvis vi skal komme med et par idéer til din virksomhed.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Henrik skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere