Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Kundeservice Vil du sælge mere? Fang dine kunder mens de er i butikken…

Vil du sælge mere? Fang dine kunder mens de er i butikken…

1,034 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
22 March 2012

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at nyhedsbreve kan være en alle tiders kommunikationsform - hvis de vel at mærke skrives med omtanke. De er billige at distribuere og formår du at skrive noget relevant der har dine læseres interesse, leder nyhedsbrevet dem direkte til din website. Desuden kan nyhedsbreve være særdeles loyalitetsskabende, hvis du forstår at målrette dine nyhedsbreve til dine læsere - altså, viser du at du kender dine modtagere og ønsker, at forære dem underholdende og især anvendeligt indhold.   

Nyhedsbreve har dermed 2 vigtige funktioner; de holder dine kunder og interessenter opdateret og du tjener flere penge! 

Greenberg & Son har introduceret en helt ny måde at indsamle e-mail adresser til dit nyhedsbrev – hurtigt og effektivt! Du kan nu nemlig have en lille terminal eller tablet stående ved kassen hvor dine kunder kan tilmelde sig dit nyhedsbrev. Du har endda mulighed for også, at lave en kundetilfredshedsundersøgelse, straks efter at kunden har tilmeldt sig dit nyhedsbrev. Du modtager en liste fra os med alle de indtastede e-mail adresser - så bliver det ikke nemmere! 

Har du ikke selv erfaring med at forfatte et nyhedsbrev eller kniber det med tiden, hjælper vi dig naturligvis også med dette! Har du idéen til indholdet, sørger vi for at få den ned, sort på hvidt. 


Henrik Duus | Greenberg & Son | www.greenberg-son.com

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Henrik skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere