Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Gæsteeksperten De 7 første skridt til at blive millionær

De 7 første skridt til at blive millionær

9,853 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
24 September 2013

Privat er jeg ikke millionær. Langtfra. Desværre. Men solgte jeg mine virksomheder, og trak pengene ud, så ville jeg være millionær.


Jeg startede med 300 kroner på lommen for 9 år siden. Jeg har aldrig fået en krone i investering. Jeg har aldrig taget et lån. Mine virksomheder omsætter for ca. 25 millioner om året nu – og det kan alle altså gøre. Men det kræver, at du er klar til at gå en marathon, hver dag.. Her er de første 7 skridt, på dit marathon:

 

  1. Du skal ikke gøre det for pengene. Sørg for at pengene ikke er målet/motivationen – det skal være noget andet, der holder dig kørende.
  2. Hårdt arbejde. Det lyder simpelt, og det er det egentlig også. Vær forberedt på at give den maks gas.
  3. Find de rigtige samarbejdspartnere – eller gå solo. Det er svært at finde folk, som man passer med. Men det er også vigtigt, at du finder de rigtige samarbejdspartnere, eller går solo.
  4. All in. Lad være med at gøre noget halvt, enten så gør du det – ellers så lader du være.
  5. Vær et godt menneske. Det lyder måske simpelt, men ’what goes around, comes around’. Det passer sku’! Hjælp andre mennesker – så hjælper de også dig med din mission.
  6. Brug færre penge end du tjener. Jeg kan ikke huske hvem der engang har sagt det, men det er jo egentlig ret simpelt og ret sjovt. Smile
  7. ACTION! Stop med at snakke – det er der så mange der gør, lad være med at blive en af dem.

 

Det var de 7 første skridt. Men husk, det er altså et marathon du skal ud på. Jeg fortæller om de næste 10 skridt på Aminotastic, så hvis du vil endnu tættere på målet, så skynd dig da at få købt den billet Smile

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Gæsteeksperten skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere