Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Gæsteeksperten Action wins everytime

Action wins everytime

5.900 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
30 August 2012

Bum! Hej Amino læsere.

Mit navn er Mike Radoor, og jeg har fået æren af at gæsteblogge her på Amino.dk. Det er jeg super stolt over at have fået lov til og jeg håber du finder mine bogstaver interessante. Jeg vil for alt i verden forsøge ikke at kede dig første gang vi ”mødes”, så jeg vil rette mit indlæg mod det jeg de seneste år har lært bedst: Actions!!!

Kære venner. Jeg er 26 år gammel og må sgu indrømme jeg ikke er i en position, hvor jeg føler jeg kan gå ud og holde store flotte foredrag om strategiske procesorienterede opstarts metoder for nystartede virksomheder. Hehe, beklager men det er ikke lige mit speciale. Nej nu skal i høre. Jeg har nu levet ¼ af et normalt liv og det er først her på det seneste at noget så enkelt som opskriften på at nå i mål er gået op for mig. Den er simpel, men gemmer sig i de mørke kroge af livets lærdomme. Opskriften finder du ved en kombination af hårdt arbejde, fiaskoer, heftige personlige nedture, succeser, vildskab og passion.

Da Konrad og jeg satte os for at starte vores eget, var det med et så powerfuldt ønske om at skabe noget større end bare stort, at vi begge næsten laser agtigt stillede frekvenserne ind på vores fælles drøm. Her er vi så i dag 4 år efter, hvor Miinto er i en super spændende vækst periode. Vi er lige blevet nævnt i TechCrunch, hvilket er en milepæl i sig selv samt vi lønner en helvedes stor flok dejlige mennesker (180 fuldtidsansatte på verdensplan)

Jeg tror at grunden til at nogen mennesker opnår det de gerne vil i livet er, at de rejser sig fra deres komfortzone og løber i én retning med 4000 kilometer i timen i x antal år med den risiko for at miste ALT 2 meter fra mållinjen.

Det kræver knofedt, det kræver tusindvis af hårdt arbejdende timer, fokus, umenneskelige ofre og målrettede vibes fra din højteknologiske centrale styringspind (også kaldet hjernen), at nå i mål. Vi er ikke i mål endnu, men vi er mere på vej end nogensinde før og det giver gejst og vilje.

Min pointe med mit gæsteindlæg her på Amino er at, hvis du vil være noget ved musikken så kom ud af skabet! Glem din frygt. Bare gør det. Sæt actions på dine tanker. Smil til den fremmede på gaden, hjælp den gamle dame over vejen, flirt med den lækre ekspedient i Netto, skriv til din bedste ven at du elsker ham/hende. Tag nogle chancer venner! Livet varer ikke for evigt og hvem vil sidde og tænke tilbage på alle de ting vi SKULLE have gjort, når vi rammer plejehjemmet?

Efter jeg startede mit iværksætter eventyr og min drengedrøm, er jeg begyndt at tage chancer dagligt. Jeg lever livet “farligt” og dog ikke så farligt. Haha, men jeg LEVER! Hvad gør du? Sidder du altid og føler dig tryg? Smiler du aldrig til en fremmed? Fortæller du aldrig Netto pigen at hun er smuk som fanden? Skriger du aldrig YEAH midt på gaden? Løber du aldrig efter en cyklende og råber: Er det alt hvad den kan trække?

… Hvis ikke… så er dét forskellen på du og jeg. Action wins!

Kærligst Mike.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Gæsteeksperten skriver Skriv dig op