Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Frank Hellerup Madsen fra Synlige Sider Google Instant er ingen SEO-revolution

Google Instant er ingen SEO-revolution

3,174 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 September 2010

Google Instant fylder meget lige nu, også her på Amino. Så selvom der egentlig var adskille andre indlæg i støbeskeen til bloggen her, så vil jeg alligevel skrive et kort lille indlæg om Google Instant set med SEO-begynderens øjne.

Hvis du er usikker på, hvad det betyder, så lad os fluks slå fast: Google Instant er ingen SEO-revolution! Det kommer ikke til at gøre SEO overflødigt eller radikalt ændre på den måde, man skal arbejde med at få gode placeringer i søgemaskinerne på.

SEO-arbejdet handler fortsat om at få identificeret søgeord, man gerne vil findes på, og så arbejde på at få gode placeringer på disse ord. Instant ændrer ikke på nogle af de dele.

Der kan ske nogle mindre forskydninger i folks brug af Google, men det kloger undertegnede og andre sig rigeligt om andre steder på nettet i forvejen. Her vil jeg blot sende budskabet om, at der altså ikke er nogen grund til at holde op med at følge denne blog, fordi Google prøver sig frem med liveresultater. SEO er fortsat relevant.

Næste gang Google ændrer en eller anden småting, og du selv vil vurdere, om det revolutionerer eller overflødiggør SEO, så stil dig selv følgende spørgsmål: Ændrer det på mit behov for at finde de rigtige søgeord og arbejde aktivt på at komme til tops i Google på dem? Kan du svare nej til spørgsmålet, er SEO nok heller ikke blevet overflødigt denne gang.

For at slutte med en fodboldsammenligning, så kan det måske sammenlignes med, da man i fodbold i 90'erne forbød målmanden at tage med hænder på tilbagelægninger fra medspillere. Det medførte behov for ændringer i taktik og spillestil, men ændrede ikke på den generelle måde fodbold fungerer på. Det var ikke sådan, at gode fodboldhold pludselig holdt op med at fungere. Nej, de måtte bare tilpasse sig lidt - ganske som man hele tiden må i SEO, når Google foretager sine hundredevis af årlig ændringer.

SEO vil være relevant, lige så længe der findes velbesøgte søgemaskiner at optimere mod. Så følg blot fortsat med her på bloggen og bliv lidt klogere på, hvordan det fungerer.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Frank skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere