Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Morten Kristensen fra Customfit Mærker/Brands som man skal passe på med at købe B2B

Mærker/Brands som man skal passe på med at købe B2B

14,121 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
03 August 2010

Mange spørger i PB, om de kan købe Louis Vuitton tasker, eller hvilke mærker de skal passe på... Dertil kommer et hav af indlæg på Amino, med samme spørgsmål eller forespørgsler.

Derfor følger her en liste, som bliver løbende opdateret. Den indeholder alle de mærker/brands, som man enten skal holde fingrene fra, eller som man skal være MEGET opmærksomme på, når man køber dem.

Listen er skrevet vejledende, og undtagelser ved nogle af mærkerne kan forekomme... Der er kun medtaget håndterlige varer, dvs biler, fly, skibe mm ik er nævnt, da man ik finder sådanne produkter i restpartier eller til salg i større partier under normale forhold.

 

 1. Louis Vuitton - LV
  LV eller Louis Vuitton som mærket hedder, er et af de mærker, som man bare skal holde fingrene 100% fra. LV sælger KUN deres varer i egne butikker, og mærket er så stærkt, at de ik holder udsalg eller sælger varer engros. Det er med andre ord fysisk umuligt, at opkøbe restpartier, engrosvarer eller på anden måde skaffe LV udenom butikkerne. Alle deres overskudsvarer destrueres!
 2. Chanel
  Chanel er muligt at købe, men mærket er ligesom LV styre meget stramt. Dvs besparelser på 50-90% af vejl pris er urealistiske, og de forekommer ALDRIG. Mærket sælges på tilbud, men afslaget er begrænset.
  Generelt bør man holde sig langt fra alle Chanel produkter, med undtagelse af kosmetik og evt solbriller. Tasker, smykker, tøj mm er generelt farligt at involvere sig i!
 3. Hermes
  Se LV  for forklaring.
 4. B&O - Bang & Olufsen
  Danske B&O er meget eftertragtet, men mærket har styr på distributionen af deres varer. Alle varer er mærket med unikke serienumre, og det er derfor umuligt at købe fra autoriserede forhandlere, og sælge det i sin egen butik/webshop. Kopier af B&O forekommer oftere og oftere. Et mærke, som man generelt skal holde sig fra, med mindre man kan lave en unik direkte aftale med dem direkte i Struer.
 5. PH Lamper
  PH Lamperne, som er designet af den danske designer Poul Henningsen, er endnu et dansk varemærke, som man skal passe meget på! Kopierne flyder rundt i markedet, og de ligner de ægte på en prik.
  Men Louis Poulsen, som har rettighederne i DK, har totalt kontrol over distributionen, og derfor forekommer restpartier mm utrolig sjældent.
  Derfor kan PH lamper kun frarådes, med mindre man kan købe dem via en autoriseret forhandler!
 6. Arne Jacobsen
  Alle Arne Jacobsens designs frarådes. Det gælder alle typer varer som Syveren, Ægget, Myren, Oksen, alle lamper mm. I England sælges efterligninger af de kendte designs i stor stil, og fra Kina kommer der kopier i stor stil til EU.
  Fritz Hansen, som producere og sælger AJs møbler, har 100% styr på distributionen, og der forekommer derfor ikke restpartier mm. Møblerne bliver desuden stjålet fra firmaer og private hjem via indbrud, og markedet er derfor fyldt med varme hælervarer. Arne Jacobsen er meget farligt at indvolvere sig med, og det bør kun ske via aftaler med autoriserede forhandlere!
 7. Apple
  Alle Apples produkter kopieres i stor stil. Som en af de eneste elektronik producenter, så styre Apple hele distributionskæden med hård hånd. Det sker via bonusordninger, som kun tilgodeser forhandlerne, hvis du overholder Apples spilleregler. Det er derfor nærmest umuligt, at finde billige restpartier eller varer fra Apple. Mange spørger efter varer hele tiden, men de ønskede priser mm findes generelt ikke.
  Et mærke, som man skal passe rigtig meget på, da der findes et hav af kopier, og der findes mange svindlere, som sælger "billige" (varerne sendes aldrig) iPhones, Ipods, MacBooks mm.
 8. Gucci
  Det første designer mærke på listen, som der ik direkte advares imod. Det er fortrinsvis nemt, at skaffe Gucci produkter, dog er prislejet langt fra det, som de fleste webshopejere eller butiksejere forventer.
  Mærket er ikke styret nær så hårdt, som især de franske mærker, og man kan derfor skaffe de fleste varergrupper fra Gucci.
  Dog skal man passe meget på, da der er RIGTIG mange falske produkter i omløb. Kender man ik til Gucci, og har man ik de rigtige kontakter, så frarådes det på det kraftigste, at begynde at købe varer op! Det kan blive en dyr fornøjelse, især hvis varerne bliver sendt fra Asien...
 9. Ralph Lauren
  Et af tidens hotteste Polo mærker, men samtidig et af få brands, som har styr på deres distribution. Det er utrolig nemt, at købe RL poloer, men 95% af alle poloer i EU er enten US-varer, dvs importeret illegalt fra USA, eller illegalt importerede poloer fra enten Indien eller Kina.
  Man kan på prisen høre, om en RL polo er legal eller ej. De illegale kan købes til priser fra 100-200 kr, og videre sælges for 250-350 kr ofte. De ægte og legale poloer koster tæt på 250-300 kr og sælges oftest til 500-700 kr.
  RL er begyndt at slå hårdt ned på enten falske varer eller illegalt importerede varer, og man skal derfor passe meget på nu! Du kan nemt se, om poloerne er illegale eller legale. Kigger du på selve paptagen, så vil alle US-varer, samt varer fra Asien indenholde en retailprice (vejl pris) i $. Er denne flap knækket af, så er det endnu et bevis på, at varerne er farlige!
 10. Tommy Hilfiger
  Se RL  for forklaring. Eneste forskel er paptagen. TH køre med en slags tags i USA og Asien og en anden slags i EU... Så ved at kigge på paptagens design kan man se, om varen er illegal eller ej!
 11. Dior
  Se Chanel  for forklaring! Dior har desuden strammet voldsomt op på deres distribution af Parfumer, Kosmetik og Solbriller. Restpartier af disse er derfor svære og svære at skaffe, og derfor er antallet af falske produkter til discountpriser eksploderet!
 12. Georg Jensen
  Endnu et verdenskendt dansk designfirma, som er voldsomt udsat for kopiering i disse tider. Georg Jensen har en meget stram distribution, som sikre at varerne ik ender i fri cirkulation. De sælger selv deres 2. sorteringsvarer blandt andet i Kolding + de har outletsalg af rester. Derfor er store restpartier nærmest umulige at opstøve. Dog kan man finde mærkets varer i forbindelse med konkurser af isenkramsbutikker.
  Så du skal passe meget på, og tjekke meget op, før du evt køber Georg Jensen varer! Mærket kan dog oftest skaffes via autoriseret fohandlere, dog er prisen en anden end de fleste opkøbere forventer!
 13. Lacoste
  Lacoste poloer er verdens mest kopierede poloer. Det anslås at ca 97-99% af alle poloer på det frimarked/parallelimport markedet er falske. Dvs sandsynligheden for, at man køber billige ægte Lacoste poloer er lige med MEGET lille. Generelt kan det kun frarådes at opkøbe billige tekstil varer, sko, accessories eller andet fra Lacoste, da de har totalt styr på distributionen. Efter LV, så er Lacoste nok en af de mærker med mest styr på det!
  Dog er sko og tasker solgt ud i licenser, og disse varer er fortrinsvis nemme at skaffe. Men priserne er høje, selvom der er tale om rester eller overskudsvarer.
  Kender du ik til tøjbranchen og parallelimport, så hold dig fra alt Lacoste tekstiler, og generelt alle Lacostes produkter!
 14. Rolex
  Se LV for forklaring. Rolex er UMULIGT at finde i billige partier!
 15. Cartier
  Se LV for forklaring.
 16. Mulberry
  Se LV for forklaring
 17. Prada
  Se Gucci for forklaring
 18. Björn Borg
  Et af de mest eftertragtede underwear mærker i Nordeuropa. Men også et af de mærker, som lider voldsomt under falske varer! Ca 96-98% af alt Björn Borg underwear på parallelmarkedet er fake. Så det er et mærke, som man skal passe MEGET på!
  Priserne på originale boxershorts i B2B ligger typisk fra 10% under normal engrospris til 10% over normal engros pris. (engrosprisen er vejlpris/2,4. Dvs 350 kr/2,5 = 140 kr). Så alle partier, hvor du finder boxershorts til 40-50-60 kr for en 2-pack er med 99,99% sikkerhed fake! 
 19. G-Star
  Tidligere var det et mærke, som var umuligt at skaffe i partier, men i de senere år er G-Star åbnet mere op. De har endda gået imod deres tidligere udtalelser om, at mærket ik skulle sælges online. Idag sælger f.eks Smartguy.dk et stort udvalg.
  G-Star er dog stadigvæk præget af enorme mængder falske varer. De varer, som der typisk er til salg i partier, er ik bestsellers men jeans og tshirts lige under. Prisniveauet svinger rigtig meget fra model til model, og man kan derfor ik bruge en bestemt pris som udgangspunkt. Derfor skal man kigge godt efter, at serienummeret osv inde i jeans, tshirts på den lille produktionslabel matcher med samme nummer på paptagsne.
  Et mærke som man kun skal involvere sig med, hvis man har forstand på det! Og forstand er ik, at man har set det i butikkerne, eller ejer 4 par jeans!!!
 20. Tiger Of Sweden
  Tidligere var Tiger Of Sweden et totalt lukket brand ligesom G-Star. Men efter de har indtaget Europa aggressivt, så er der kommet mange huller i deres distribution. Dertil kommer at flere linier idag er solgt ud på licenser, og det har gjort mærket nemmere at skaffe. Deres tøj og accessories styre mærket dog selv, og derfor er det utroligt svært at komme i nærheden af! Men der findes flere distributøre, som ligger inde med rester, og derfor er der partier i omløb hele tiden. Deres underwear er solgt ud på licenser. Det har gjort dem fortrinsvis nemme at skaffe, hvis man har de rette kontakter. Men bemærk at der kun er tale om underwear og ik deres fulde tøjkollektioner!
 21. Gillette produkter
  Gillettes produkter er nærmest umulige at skaffe billige. Dog sælges der en masse varer på DBA, TS, QXL mm., men de fleste af disse produkter er falske.
  P&G styre markedet med hård hånd, og sælger kun deres varer ud til især kædebutikker. Dvs supermarkeder, tankstationer, kioster ala Seven/Eleven, kosmetik kæder ala Matas mm.
  Så finder du et parti billige skrabere eller barberblade, så vær på vagt, da partiet i de fleste tilfælde vil være falsk!

 

 

Listen er langt fra komplet endnu, så smid endelig en kommentar, hvis du mener der mangler et mærke. Så vil det blive tilføjet, hvis det findes relevant.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Fashion-Seller skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere