Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Eva Gøttrup, Businessudvikler Løber tiden fra dig eller er det dig der styrer?

Løber tiden fra dig eller er det dig der styrer?

1,944 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
17 May 2011

Kender du det med at en kunde beder om et tilbud på en opgave, og du ikke rigtig ved hvad du skal sige. Du ender med at give en pris, og så sidder du der. Opgaven skal jo løses, og det gør du, men du kom igen til at sidde til langt ud på aftenen, og din timeløn tør du slet ikke regne på. Den lever slet ikke op til, hvad du egentlig synes du burde få.
Havde du glemt alle mellemregningerne? At kunden havde nogle rimelige rettelser, som du ikke syntes du kunne fakturere ekstra for?

Prøv at visualiser hvad det er du skal lave før du går i gang med en opgave. Tænk igennem skridt for skridt, hvad der skal ske. Det gør dig både skarpere på at budgettere dine ydelser og det gør dig langt mere effektiv, når du sidder med opgaven. Fordi du ikke bliver distraheret af at tænke proces samtidig med at du udfører opgaven, og fordi du når du fokuserer på hvad du skal i gang med samtidig lukker ned for de ting der ellers ligger og cirkulerer rundt i dine hjerneceller. Der er faktisk lavet undersøgelser der viser at man kan reducere den tid man bruger på en opgave med 40% ved at visualisere hvad man skal igennem, før man går i gang.
Så er der jo alligevel lidt at løbe på, hvis du husker at lægge det og lidt mere ind som buffer overfor din kunde.

Hvis du virkelig vil blive bedre til at sætte den rette pris på dit arbejde, kan du derudover lave et tidsbudget, og registrere hvad der skete, når du ikke kunne overholde det. Evaluer og bliv bedre til det næste gang.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Eva skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere