Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Eva Gøttrup, Businessudvikler Gir dit liv mening, sådan for alvor?

Gir dit liv mening, sådan for alvor?

3,068 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
17 April 2011

Forleden talte jeg med en kvinde, der havde fået en vigtig erkendelse. Hun havde fundet ud af, præcis hvordan det var hun skulle koble de to ting hun holdt allermest af at gøre i sit liv, på en helt unik måde, som hun både vidste ville have en meget gavnlig effekt på hendes klienter, og samtidig give dyb mening for hende selv. Det er somom jeg har fundet min mission sagde hun, og skyndte sig så at sige, at det altså ikke var noget religiøst. "Men problemet er," sagde hun, "at jeg bliver næsten angst over det. Det gør mig helt sindsygt bange."
Og det er jo det det gør, når vi er så heldige at finde det vi er sat her på jorden for at gøre. Vi bliver pisse hamrende bange for at se vores eget lys. Vi bliver bange for at have så meget i os, og at have så meget at give verden.
Jeg sagde til hende, at hun skulle være dybt taknemmelig for at have fundet sin vej. Og at ja, det er jo netop fordi det er så vigtigt, at vi bliver så bange for at gå vejen.

Rigtig mange mennesker finder aldrig deres mission, eller tør ikke gribe den, når den ligger der, lige foran dem. Fordi de netop bliver bange. I stedet går de rundt og er frustrerede og små utilfredse med deres liv. Søger febrilsk efter anerkendelse og succes, og lader andre eller tilfældige omstændigheder bestemme, hvad der sker med deres liv.

Der er ikke nogen, der siger, at det er nemt at følge sin mission, men det er i hvert tilfælde helt sikkert meningsfuldt. Med en mission i livet, kan der være mange veje at gå, men du ved altid dybt inde, hvad der giver mening for dig, og det får en betydning at gøre det du gør, der rækker ud over dig selv. Med en mission i livet bliver dit liv passioneret. Jeg håber jeg får lov at hjælpe hende med at takle frygten, for jeg ved hvordan man kan vende den om til en fantastisk powerfuld energi, som man i den grad kan handle på.

Har du fundet din mission? Og tør du takle den frygt den afstedkommer?

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Eva skriver Skriv dig op