Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Eva Gøttrup, Businessudvikler Skal du have kniven for struben?

Skal du have kniven for struben?

2,760 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
12 April 2011

Er du en af dem, der er blevet selvstændig fordi du elsker dit fag? Du brænder for at tænke kreativt, hjælpe andre eller noget helt andet?
Er du god til at arbejde, og at arbejde meget, når du ved du skal være færdig med noget?
Rigtig mange mennesker er drevet af deadlines, og det at skulle stå til regnskab for andre mennesker. Mange kreative brancher er bygget op over det koncept. Reklamebureauer, mediebranchen, filmbranchen er alle brancher der er udpræget deadline orienterede. Andre kreative brancher har lidt længere varende projekter, men deadlines er der som regel alligevel.

Jeg møder ofte kreative mennesker, og under kreative regner jeg også mange selvstændige og iværksættere, der om nogen er kreativt tænkende. De er rigtig gode til at levere varen, når der er en opgave, de skal udføre for andre. Et projekt med en tydelig deadline.

Men når det så kommer til salgsarbejdet, som skal udføres løbende, men som ingen står og venter på, så er det lidt svært. Måske synes de også det er ubehageligt, og ville dybest set ønske, at det løste sig selv.
Hvis opgaverne kommer sådan nogenlunde løbende, bliver hullerne brugt til hygge eller overspringshandlinger. De har måske også en masse idéer til andre projekter, de også godt kunne tænke sig at sætte i værk. Måske er det en endnu bedre idé, end den de allerede har gang i nu. Måske sælger den sig selv?
Dream on, baby.
Først når opgaverne udebliver, fordi salgsarbejdet ikke har været gjort, kommer panikken.

Er du helt alene om din virksomhed, kender du måske godt det, med at mangle en der støtter dig og som du skal stå til regnskab overfor. Det holder ikke rigtigt at bruge kæresten. Der er for mange følelser involveret. Kunderne og leverandørerne duer heller ikke.  Har du brug for en, der kan støtte dig til at sikre at du når dine mål med din virksomhed? At du holder dit fokus, og får udnyttet den tid du har optimalt. At du kender dine mål og ved hvordan du skal nå dem?

Det er her coachen kommmer ind. Som støtte og udfordrer. Hvis du altså tør.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Eva skriver Skriv dig op