Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Eva Gøttrup, Businessudvikler Venteposition, det er ikke noget, der passer mig

Venteposition, det er ikke noget, der passer mig

2,552 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 April 2011

Tingene går ikke altid som man forestiller sig. Min helt aktuelle historie, er på den private front. Det har ikke noget med iværksætteri at gøre.

Forhistorien er, at vi gennnem de sidste fire år har været i gang med en adoptionsproces af vores andet barn. Vi har meget længe stået på venteliste til et barn fra Nepal. I maj sidste år, blev vi nede i Nepal matchet til et konkret barn. Verdenssamfundet, har med Haagkonventionen i hånden sået tvivl om, hvorvidt Nepal opfyldte betingelserne for adoption. Danmark satte derfor en stopper for adoption fra Nepal, men lovede at føre de sager igennem, som allerede havde fået et barn udvalgt. Man satte en lokal advokat på, til at undersøge de enkelte sager minituøst. Det kom til at tage otte måneder ekstra.

Vi fik endelig papirerne på vores datter lige før jul. Pigen, der nu er 3 1/2, havde haft meningitis da hun var 3 mdr. Alle lægers alarm klokker blinkede. Det kan føre til skader på alle hjernecentre. Vi måtte i hast få en ekstra undersøgelse af pigen sat i værk, før vi endelig kunne tage stilling til om vi kunne sige ja til den risiko det medfører.

Vores ja blev sendt til Nepal d. 20 januar, og nu skulle vi bare have et stempel fra The Ministry of Women, Children and Social Welfare i Nepal. En procedure der for foregående sager har taget ca. en måned.

Læs om vores rejse på vores rejseblog. Det er et eventyr der endnu mangler en afslutning.
Læs historien fra bunden http://nepalrejsen2011.wordpress.com/

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Eva skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere