Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Martin Leinstein E-mail kampagner til Facebook mail

E-mail kampagner til Facebook mail

4.720 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
24 January 2011

Indledning
Er du webshop ejer, konsulent, blogger eller noget helt andet, og sender nyhedsbreve ud til dine brugere så følg med her.
Facebook har tildelt 500 mio. brugere deres egen e-mail adresse, og dem kan du begynde og sende nyhedsbrev ud fra i dag. Mange af den yngre generation vil tage godt imod dette tilbud, da jeg tror de fleste yngre folk, bruger mere social media end e-mail. Og her kan du ramme mange folk som bruger facebook beskeder.

 

Efter meget snak, er facebook beskeder nu kommet til verden. Facebook beskeder som det hedder på dansk, hvor man kan skrive beskeder i facebook, pr mail eller via sms.
En ganske smart løsning, som bliver spændende at følge, og se om det bliver taget godt imod det. Ligende projekter er før sat igang, men det er gået dårligt, og er lukket ned igen, bla. google wave.

Tidligere kunne man ikke sende en mail med grafik (HTML designet e-mails) til facebook beskeder, men det er nu gjort muligt da alle brugere har fået deres egen e-mail adresse.
Min er martin.leinstein(snabel-a)facebook.com

Og det bliver nu spændende og se, hvordan man kan designe e-mail kampanger til brugerne igennem facebook beskeder - jeg vil prøve at beskrive her hvordan det ser ud.

Endelig fik jeg lov til at teste det ud, og jeg må ærlig indrømme at facebook beskeder følelsen var temmelig flad. Ved ikke hvad din holdning er til det?

 

skriv gerne din mening her i kommentar feltet.

 

Jeg har leget lidt med det, og jeg er lidt usikker på hvor godt et værktøj det er for os e-mail marketing folk?

Facebook beskeder er ikke som en normal mail program. Emnelinjen går ud i et når den bliver vist i facebook beskeder, eks.: Emne: Kan du sende nyhedsbrev til facebook beskeder - kundesservice tlf. 123456789, åbningstider...... osv. Håber dette bliver bedre i fremtiden.

 

Det første du lægger mærke til når du ser i facebook beskeder i din indbakke er selv om du har modtaget en HTML designet mail, vises den som tekst-version

Kolonnebredden er omkring 60 tegn bred, hvilket betyder at facebook tvinger tekstlinjer til at blive brudt, hvis de strækker sig ud over dette.

Her vises det hvordan det ser ud når du har modtaget en mail ude fra, ind til facebook beskeder.

 

Det er ofte nemt at folk sletter den tekstversion af din kampagne, og ikke trykker på udvid knappen. (medmindre du sender almindelig tekst e-mails ud, selvfølgelig), dette er en påmindelse om, at det er værd at lægge en ekstra indsats i, også af hensyn til mobil enheder og alle andre som fortrækker at læse deres e-mail i tekstversion.

Der er en lille "" link ved siden af den almindelig tekst version, som indlæser HTML designet indholdet af en e-mail kampagne i en lightbox vindue. Dette link er ikke den mest synlige knap, men jeg tror bare vi skal være glade for at de tilbyder HTML designet i facebook beskeder.

 

Her kan du se hvordan HTML designet e-mail kampagne kan se ud, når du har trykket på udvid knappen.

 

Ser jo ganske flot ud. Ikke helt som jeg havde håbet på - men ok.

Personlig tror jeg ikke denne version af facebook beskeder, vil blive et hit til e-mail marketing. Den er rettet mod korte beskeder, og vil helt sikkert være rigtig god, når du skal snakke privat med dine venner i dit facebook netværk. Og så er sms funktionen bare en ekstra bonus i facebook beskeder, det er nemlig sådan at du kan aktivere dine sms beskeder så de kommer direkte ind i facebook beskeder, men den er desværre ikke aktiv i Danmark endnu.

Jeg syntes der er alt for mange begrænsinger i facebook beskeder, og tror ikke folk vil tage facebook beskeder til sig som sit daglige e-mail program. Og så er jeg lidt usikker på, om du vil blive tage alvorlig, hvis du er jobsøger og sender mail f.eks fra Anders.Andersens@facebook.com  

 

Rigtig god fornøjelse med dit nyhedsbrev i facebook. Du er selvfølgelig velkommen til at give lyd fra dig i kommentarfeltet, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til ovenstående indlæg.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Martin skriver Skriv dig op