Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Mogens Nørgaard fra Miracle A/S Fantastisk service fra en offentlig myndighed (really!).

Fantastisk service fra en offentlig myndighed (really!).

3.184 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 December 2010

 

Min ven Jakob modtog et brev med følgende ordlyd:

Meddelelse fra politiet

 

Københavns Politi er som offentlig myndighed anmodet om at udlevere nogle papirer til Dem.

De bedes derfor snarest rette personlig henvendelse til Eftersøgningssektionen, Prags Boulevard 55A, 2300 København S, en hverdag mellem kl. 0800 - 1800.

De kan også kontakte os på telefon 3521 9544 for yderligere oplysninger eller nærmere aftale om udlevering af papirerne.

Såfremt De møder her i Eftersøgningssektionen, kan papirerne udleveres på få minutter.

De kan ligeledes henvende Dem personligt på nærmeste politistation en hverdag mellem kl. 0800 - 1800 medbringende dette brev, hvorefter papirerne kan faxes og udleveres til Dem.

Har de adgang til en fax, kan de rette telefonisk henvendelse for nærmere aftale om, at politiet faxer papirerne direkte til Dem.

Med venlig hilsen

N.N.

Politiassistent.

=================================================

 

Der er mange ting at hæfte sig ved her:

1. For det første, at både Jakob og jeg var TOTALT målløse over den venlige og hjælpsomme tone i brevet. Det er man jo på ingen måde vandt til.

2. For det andet, at åbningstiden var 8-18. På mit lokale Ballerup Rådhus er der åbent for borgerne i alt i 20 timer om ugen: Onsdag er helt lukket. Fredag lukker de ekstremt tidligt. Mandag og tirsdag lukker de kun tidligt. Og det nærmeste man kommer en dag, hvor der er adgang for folk, der skal passe et arbejde er torsdag, hvor de (imponerende!) lukker så sent som kl. 17. Men nej - her var det alle hverdage mellem 8 og 18. Det er jo helt vildt.

3. For det tredje, at der var så MANGE muligheder for at få tilsendt papirerne: Personlig henvendelse, ring for nærmere aftale om udlevering, brug en vilkårlig politistation - eller stil Dem hen ved en fax og vær klar. Helt fantastisk. Ja, der mangler email, men, hey, man kan ikke påstå, at Eftersøgningssektionen gør det svært for kunden at få sine papirer. Meget imponerende.

 

Jakob troede først, at han havde gjort noget kriminelt, så han bad mig undersøge, hvad en specialafdeling som Eftersøgningssektionen egentlig laver. Jeg checkede med en gammel gut, der ved mange ting, som fortalte mig, at det er en særlig afdeling, der finder savnede personer eller viderebringer meddelelser om fjerne og ukendte slægtninges dødsfald og arv og den slags ting.

 

Så kontakte Jakob dem og fik omgående papirerne udleveret. Meget spændt, naturligvis.

 

Det var en P-bøde.

 

Fra Aalborg politi.

 

Da de ikke lige kunne se, at Jakob stadig boede på sin gamle adresse havde de bare sendt den afsted til Eftersøgningssektionen, så denne specialenhed med sparsom og højt specialiseret bemanding kunne bruge tid på at slå Jakob op i Folkeregistret og kontakte ham på den adresse.

 

Fantastisk spild af tid og kræfter. Men ikke desto mindre: Måtte dette brev og dets holdning til kunden danne skole i hele den offentlige forvaltning :).

 

Mvh.

 

Mogens

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mogens skriver Skriv dig op