Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Dell Bør du flytte din virksomhed op i skyen?

Bør du flytte din virksomhed op i skyen?

2.078 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
13 December 2011

Læs om fordelene ved cloud computing her

 

Et af de store temaer i it-branchen i dag er den berømte sky. I praksis går det ud på at firmaer tilbyder at lagre ikke bare data på nettet, men også software.

I stedet for at et program installeres på pc’en på dit kontor, køres dette program på en server der står hos leverandøren. Bredbåndsteknologi har gjort det muligt at udføre arbejdsopgaverne på den eksterne server samtidigt med at resultatet vises på din skærm på kontoret. Dermed bliver f.eks. diskussionen ”Mac eller pc” overflødig – det eneste du behøver, er en browser.

 

Sparer ressourcer

Hvad betyder dette i praksis for dig og din virksomhed? En af de store fordele er at du ikke længere har brug for dyre og kraftige computere på kontoret. Dermed får du billigere adgang til ny avanceret teknologi.

En anden fordel vil være sikker lagring af vigtige data. Skulle du være så uheldig at miste dit it-udstyr, det være sig pga. ulykker eller tyveri, ligger dine data trygt i skyen klar til at blive hentet ned igen når du har brug for dem.

 

Lettere kommunikation

At benytte sig af skyen kan også være tidsbesparende og forenkle kommunikationen mellem dig og dine kolleger. En service som Office 365 vil give dig adgang til e-mail, kontakter og kalender uanset hvor i verden du befinder dig. Dette gør det lettere at arbejde når du ikke er på kontoret, uden at du må bruge dårlige alternativer som gør arbejdsgangen vanskeligere. Sikkerheden er høj, og du får adgang til din e-mail fra alle browsere.

For mange små virksomheder kan det være dyrt at få høj nok datasikkerhed. I skyen fordeles denne udgift på alle kunder hos udbyderen som er helt afhængig af at kunne garantere dine datas sikkerhed.

Skyen kan også dække behovene for mere avanceret databehandling. Har du brug for at kunne udføre særligt tunge opgaver som f.eks. redigering af video, som det normalt vil tage en enkelt maskine flere timer at udføre, findes der udbydere i skyen som kan koble hele maskinparker sammen og udføre dine opgaver på en brøkdel af tiden.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Dell-SMB skriver Skriv dig op