cPanel kontrolpanel ➤ 3 fede features - Danhost ApS - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

cPanel kontrolpanel ➤ 3 fede features

Skrevet  25-01-2017 13:09  af  Danhost ApS 

cPanel kontrolpanel - 3 fede features

cPanel er et webbaseret kontrolpanel som mange hjemmesideejere foretrækker verden over. Har dit webhotel et cPanel kontrolpanel, kan du administrere din hjemmeside fra en ekstremt brugervenligt interface.

Hos Danhost har alle vores PHP webhoteller cPanel kontrolpanel med fuld funktionalitet – Du får adgang til forskellige værktøjer, der gør det særligt nemt for dig at administrere og vedligeholde din hjemmeside, blog, eller webshop.

 

#1) Installatron – Uundværlig cPanel feature

I cPanel er der en web-applikation, kaldet ”Installatron Applications Installer”, der hjælper dig med at installere software på dit webhotel.

… Men Installatron er meget mere end blot en ”1-click Installer”, som mange af jer nok kender når i har skullet installere hjemmesidens CMS (WordPress, Joomla, Magento m.fl.).

Installatron kan også hjælpe dig med nemt at installere apps til avanceret statistikker, SEO-tools, billedgallerier og meget andet til din hjemmeside - Se alle web applikationer her.

 

Vi anbefaler, at du benytter Installatron, da du kan sætte systemet op til automatisk at tage backup af dine hjemmside + Sende dig en mail, når din hjemmeside skal opdateres.

Det er vigtigt du altid opdaterer til den nyeste version for at lukke eventuelle sikkerhedshuller i systemet. Open Source systemer som f.eks. WordPress bliver ofte hacket. Finder hackeren ét sikkerhedshul i systemet kan de tvinge sig adgang til mange tusinde hjemmesider – Netop fordi flere millioner verden over benytter disse Open Source systemerne.

Lad derfor altid Installatron hjælpe dig med at holde din side opdateret.

 

#2) Patchman – Mindsker risikoen for en hacket hjemmeside

Dette program bekæmper mallware og løser eventuelle sikkerhedshuller i dit website – Et særdeles værdifuldt program.

Hos Danhost har vi installeret Patchman på alle vores cPanel webhoteller, hvor der dengang var 28 % af alle sites på serveren havde en sårbarhed, som kunne udnyttes med et hackerangreb. Efter Patcman har været aktiveret et års tid er vi i dag nede på kun 9,78 % potentielle sikkerhedsbrister.

Patchman finder automatisk sårbarheder på din hjemmeside.

Der bliver sendt en mail til dig med information om, hvor og hvordan problemet løses. Det sparer dig for en hel del tid, da du slipper for selv at skulle identificere eventuelle sikkerhedshuller, for at undgå at din side bliver hacket.

Patchman øger sikkerheden

  • Identificerer og løse eventuelle sårbårheder
  • Fjerner Malware
  • Døgnovervågning
  • Du får straks besked pr. mail
  • Mulighed for at rulle ændringerne tilbage
  • Integreret direkte i cPanel kontrolpanelet
  • Du får dit eget kontrolpanel med overblik over uløste problemer.

 

Bemærk dog at en hacket hjemmeside ikke skyldes din hosting udbyder.

Derimod sker et hackerangreb via det system din hjemmeside er lavet i. Der kan være flere grunde til at din hjemmeside bliver hacket – Ofte ser vi at mange hjemmesider kører med utrolig gamle versioner af både CMS og diverse plugins - Simpelthen fordi de ikke kan opdatere deres CMS til nyeste version, pga. funktionaliteten på hjemmesiden vil blive ødelagt.

Har du en gammel hjemmeside, der ikke kan opdateres? Patchman kan lave en lappeløsning, der mindsker risikoen for hackning, uden det går ud over funktionaliteten - Læs mere om Patchman her.

… Derfor er Patchman virkelig blandt de absolut bedste features til cPanel!

 

#3) Optimer dit websted – Problemer med lange loadtider ?

Hvis din hjemmeside er langsom, så har cPanel kontrolpanel et værktøj, der optimerer hele dit website – Uden at gå på kompromis med koden, eller funktionaliteten.

Hurtige loadtider giver både dine besøgende en bedre brugeroplevelse og har indflydelse på sidens placering i Googles søgeresultater. Loadtiden afhænger af serverens svartider, men primært er det et spørgsmål om, hvordan din hjemmeside er lavet og om der er opsat effektiv caching på siden.

Med cPanels værktøj bliver der ryddet op i hele sidens kode.

Koden bliver optimeret og billeder bliver komprimeret. Samtidig minimeres antallet af forespørgsler til serveren ved at CSS og JavaScript filer lægges sammen. Det kan du sagtens gøre via cPanels indbyggede værktøj. Den eneste ændring du selv vil bemærke er at der vil gå en halv times tid fra du foretager ændringer på sidens indhold, eller layout (ved behov for ændringer på siden, kan du nemt deaktivere/aktivere funktionen).

 

Hvad er en hurtig loadhastighed?

Du kan køre en gratis speedtest på din hjemmeside her: tools.pingdom.com

Husk at vælge at du vil teste hastigheden fra Stockholm, Sweden, og ikke fra USA, da afstanden vil have indflydelse på resultatet.

Resultatet af din sides loadhastighed skal primært holdes op mod hjemmesidens størrelse.

  • Har du en ganske almindelig hjemmeside på 1 MB, vil en hurtig loadhastighed ligge på ca.  0,5 sek.
  • Er der derimod tale om en webshop på 5 MB, vil en hurtig loadhastighed ligge mellem 1,5 – 2 sek., idet en webshop ofte laver langt flere kald til serveren.

Hos Danhost har vi set mange eksempler på at f.eks. almindelige Wordpress sider, der har loadhastigheder på omkring de 4 – 5 sekunder, kan få hastigheden ned på omkring 0,7 sek … Udelukkende vha. det indbyggede optimeringsværktøj i cPanel.

 

Dette var blot 3 fede features du får ved at vælge et webhotel med cPanel kontrolpanel >> Se live her.

Er der andre cPanel funktioner du synes bør nævnes?
Smid endelig din kommentar.

De bedste hilsner
Kathrine K. Svendsen,
Danhost ApS


Kategorier: , ,

Tilføj en kommentar

 
For at holde spammere ude, fortæl os hvad er: elleve + fire =
Husk Mig

Få besked når der kommenteres (Log ind for at få tilsendt mail)
 
Besøg vores andre hjemmesider :
lll