Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Kristian Sørensen<br />cygnet En DanDomain webshop? Jep det er det!

En DanDomain webshop? Jep det er det!

1.474 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
10 September 2009

Mange påstår de altd kan se at motoren bag en butik er DanDomain, og det er også korrekt at man med tekniske briller kan - men rent grafisk kan man komme rigtig langt.

Der er 3 niveau'er at arbejde på:

  • Benytte den indbyggede editor og lave alle ændringer direkte i shoppen
  • En kombination af de indbyggede funktioner og CSS
  • Rens alt i shop designeren helt og arbejde rent via CSS
  • Kun benytte moteren til backend og bygge hele frontend via XML kald.
  1. Første niveau er det som den typiske byg-selv DanDomain webshop ejer gør. Det kan fungerer rigtig fint langt hen af vejen. Den typiske fejl folk gør her at de lave den samme formattering igen og igen, i stedet for at definerer dem under skinet - gælder f.eks. tekst farve, links og den slags.
  2. Andet niveau er den måde vi implementerer vores Kom-i-gang-DanDomain shops på, dette giver nemlig brugeren en stor frihed efter vi har leveret løsningen til at arbejde videre med den. Men det giver oftest lidt begrænsninger. En shop i denne kategori er Abekat & Co et godt eksempel på.
  3. Trejde niveau er her det bliver rigtigt sjovt. Her laver vi de rigtig fine løsninger, hvor jeg vil mene man skal være rigtig dygtig for at se det er en DanDomain shop der ligger bag. Det er fedt at tweake, finpudse og lege med en DanDomain i et væk. Og det kan der komme rigtig spændende sider ud af. Senest har vi lavet en butik hvor der var lidt lækker til øjet, emlig en butik fyldt med lingeri og undertøj dog var det lidt grænse overskridende at se på g-strenge til mænd.
  4. Fjerde niveau arbejder vi ikke selv i, eller kender nogen der gør. Men det giver jo maksimal frihed, men også tidskrævende.

Slutteligt vil jeg sige agumentet med at alle DanDomain butikker ligner hinanden er noget hø - basalt ja, men det gør alle shops, der skal bruges tid på at gøre den unik og tune den til netop dit behov. Men man skal også huske på at netbutikker skal ligne hinanden - der er en opbygning kunder er bekendt med og derfor kan de hurtigere afkode din butik når de besøger den.

Husk du kan få DanDomains tips via twitter.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kristian skriver Skriv dig op