Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Det var rent Rock'n'Roll :-p

910 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
17 September 2007

Sikke en weekend. Kommer sgu til at stå som noget af det der har trukket mest tænder ud længe.

Torsdagen starter jo med en fandens mand fra Københavns E. Havde bestilt en udskiftning af gasboks - 1½ måneds ventetid, for bare at få at vide at vores gasmåler var sat ulovligt op - så hev den ned og fortæller at der nok er 1 måneds ventetid på de kunne komme igen. Fantastisk.

Godt en god weekend var forude: Iværk07. Startede med 3½ timer spækket med guldkorn ved seminaret Sælg Mere på Nettet. Super. De to første visitkort uddelt - sådan. Derefter stod den på en masse spændende spørgsmål på Amino-standen. Næste år skal vi måske lige have koordineret lidt om hvad Amino er i et par korte sætninger og få dem meldt bedre ud - for det er jo alt og så alligevel ikke andet end en masse brugergeneret indhold. Langt de fleste jeg snakkede med kom frem til: Hvad tjener i så på? I gør det vel ikke frivilligt .. men det er jo det vi gør ... på nær altså Thorborg som betaler for alle herlighederne.

 

Derefter havde Mister Amino inviteret dem der hjalp på standen til middag på La Sostra - og sikke en middag der blev disket op med. 4 retters menu og rødvin i verdens tungeste flasker ... ReFocus var også med - sikke de dog kan få folk ud på et sidespor. Derefter stod den på hotelvisit med rydning af en minibar - til sidst stod den vist på OakRoom - jeg var rundtosset ... 

 

Lørdag vågner jeg lidt for sent ... da den står på infostander tjans. Men trods det lyder lidt kedelig, blev der også der delt et par visitkort ud ... derefter tager jeg hjem da den stod på vedligholdelse af lejlighed. Klokken 17 står den på AminoNetworking på Ninis Tapasbar, Mojitos på Da Vinci og øl på Moss. Det var sgu rigtigt hyggeligt og fik ansigt på en række flere spændende Aminoer - lækkert!. Klokken 5 var det så på hovedet i seng.

Søndag foregik desværre ikke på langs, men i stedet med at sætte tapet op i køkkenet og i hjemme kontoret...

Næste gang skal jeg se om indlægget kan være lidt mere fagligt... men tak for en hyggelig weekend.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kristian skriver Skriv dig op