på Amino

Om denne blog

Brigadaus.dk - Tilbage til Fremtiden
 

Syndication

 

Archives

 

Brigadaus.dk - Fremtiden er i Bulgarien hvis du udelukkende servicere dine kunder online.

Skrevet  23-03-2017 17:35  af  brigadaus 

Brigadaus er et glimrende eksempel på, at tiden er ved at løbe ud, og at du bliver nød til at flytte til Bulgarien allerede igår!

Konkurrencen kommer til at vælte ind, hvis i ikke allerede har opdaget det, så er der bl.a. en Rumænsk virksomhed i Danmark som tilbyder lån til Danskerne.

Hvis du ikke er indstillet på at tilpasse dig fremtidens forretningsmodel, vil du få det meget svært ved at konkurrere i en verden, hvor flere og flere af produkterne kommer fra færre og færre steder.

Glem modstanden, og tag gevinsten, flad 10% virksomheds og indkomstskat 

Alternativet er en virksomhed som ikke vil kunne konkurrere med alle de nye smarte, som kan meget mere, for meget mindre og meget hurtigere.

 

Din SEO bliver bedre i Bulgarien (vil jeg vove at påstå)

Danmark er ude med hårde bøder mod søgegiganten Google, måske kunne det være en måde at give en lille finger tilbage til Danmark fra Googles side?

Vores Danske butikker har en utrolig stærk SEO værdi, på trods af at de ligger på Bulgarske servere, optræder de nr 1 på mange af produkterne som vi sælger i Danmark.


Kategorier: ,

Kommentarer

brigadaus skrev re: Brigadaus.dk - Fremtiden er i Bulgarien hvis du udelukkende servicere dine kunder online. den 23-03-2017 kl. 16:39

Kom glade! :)

Er kommentaren brugbar? 1 1
 
Besøg vores samarbejdspartnere :