Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Lad være med at gøre det i hovedet!

737 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
06 September 2011

Hvis vi skal gange 18 med 57, så vil vi sandsynligvis ikke gøre det i hovedet, men på et styk papir eller ved hjælp af regnemaskinen. Hvordan løser vi normalt vores daglige problemer? Mest sandsynlig løser vi vores problemer i hovedet, selv om de oftest er meget mere komplicerede end regnestykket.

På den måde tager mange fejl ved at tro, at vores livsproblemer eller opgaver kan løses ved at tænke sig frem til løsningen eller planlægge et eller andet i hovedet. Som oftest kommer der ikke noget godt ud af selv at løse alle problemer i hovedet. Vore tanker er ofte modstridende og subjektive og er derfor med til at spænde ben for, at vi selv kan nå frem til den rigtige løsning i hovedet.

Når vi skal finde løsninger på et problem i hovedet har vi altid tanker der taler for en idé og tanker der taler imod en idé. Desværre så vinder den tanke der er imod ofte. Kender du det? Du har mange tanker, men det er sjældent de bliver til noget? Resultatet kender vi. Vi får ikke skrevet vore bøger, vi får ikke gjort de ting vi gerne vil, vi får ikke realiseret vore visioner og drømme!

Hvis vi tager formlen for succes af coaching guru, Timothy Galway, hvor succes er lige med potentiel minus forhindringer, så kan vi konkludere, at grunden til at vi ikke opnår vores mål ligger i vores mentale forhindringer. Tvivl og frygt er velkendte forhindringer, som vi alle kender rigtig godt. Her er et par eksempler: "Hvad nu hvis det ikke virker?" "Er jeg i stand til at gøre det", "Hvad vil de andre sige, hvis det ikke lykkes?", "Skal jeg tage den risiko?".  Når vi tænker os om og skal løse et problem, bruger vi både fornuft og følelse. Det værste der kan ske er, at alle idéerne flytter sig fra hjernens fornuftige område til at skulle løses i hjernes følelsesmæssige område. Hvis det sker udvikler vi angst for det ukendte.                                                                                                                                                                    
Du behøver ikke tumle med alle dine problemer selv. Dine idéer, visioner og beslutninger kan blive til virkelighed.Du kan få dine idéer til at balancere mellem de rationelle tanker og de følelsesmæssige tanker og ende op med et brugbart resultat. Hvordan spørger du? Via coaching! Du kan benytte dig af en personlig coach, en interaktiv coach eller brug selvcoaching! Med coaching kræftfulle værktøj bliver du afklaret om dine forhindringer. Du trygt og uden angst kan lade fremtiden komme til dig, en fremtid af succes og glade.

Hvis coaching er ikke noget for dig, så skriv i det minste alt hvad du har i hovedet og på hjertet på et styk papir. Lad være med at gøre det i hovedet!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når East skriver Skriv dig op