Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Sikken en frækkert...

4,256 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
08 November 2007

Min mobiltelefon ringede i morges. Det var en mand der spurgte om jeg havde en blog på nettet hvor jeg havde skrevet noget om massage? Joooo, jeg har jo ganske vist lavet et blogindlæg der hedder "Jeg vil lægge krop til 70 mænd på skift" (det er dog flyttet til min private blog) som på trods af den skumle overskrift bare handlede om en drøm jeg har, om at få tilstrækkeligt med massage. Så jo, det var mig han efterspurgte. Næste spørgsmål lød så om jeg havde lyst til at få den drøm opfyldt? En anelse forvirret over at en fremmed mand ringer kl. 9 om morgenen og spørger til et blogindlæg jeg lavede for nogle uger siden, tænker jeg i min evigt optimistiske vilje til at lade tvivlen komme folk til gode at manden måske var massør og stod for at skulle lave en event eller noget. Det var han så ikke... I hvert fald var det intimmassage han var interesseret i, og det var jeg sjovt nok ikke. Det sidste gyldne spørgsmål lød "er du en frækkert". Det var ellers næsten ikke til at stå for, men igen måtte mit svar være nej. Hvor meget jeg end tænder på ordet "frækkert", så havde jeg altså ikke lige lyst til at lægge krop til netop ham.

Min undren i løbet af dagen er nu gået på hvordan man egentlig finder det blogindlæg. Hvad er det for en (sjofel) googlesøgning der får det frem? (Han havde bare fundet det ved at "søge lidt på nettet").

Okay, nr. 1 på min liste over ting der undrer mig i forbindelse med morgenens opkald, er selvfølglig: Hvad får en sikkert helt almindelig mand til at ringe til en fremmed kvinde og tilbyde sin "hjælp" uden at hun har opfordret til det. VAR det simpelthen fordi jeg glemte at skrive "kun seriøse henvendelser" i indlægget?? Surprise

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anja skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere