Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Rueds Iværksætterråd 37.510 views på Youtube - 5 Tips til bedre Video SEO

37.510 views på Youtube - 5 Tips til bedre Video SEO

3,853 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
24 July 2018

SEO er sticky business, og når det skal overføres til Youtube bliver det ikke nemmere, for her er der et par ekstra faktorer, der spiller ind.

Jeg er STOR fan af Brian Dean - fra Backlinko - og hans seneste video om Video SEO er virkeligt lærerig.

Jeg har selv brugt hans tips til at få mere end 37.000 views på en video (nederst i artiklen), så her er mine og Brian Deans 5 tips til, hvordan man får succes på Youtube.

Udgangspunktet er som følger: Det er svært at ligge højt på Youtube selvom man lægger super stærke videoer op. Good Unique Content om igen, ikke? Det er ikke nok. Og det har det ikke været længe - så hvad sørensen gør man?


Folk skal se dine videoer. Det handler om visningstid. Klart vigtigste faktor. Men hvordan får man folk til det?


Er det bare at skrive nogle tags ind, skrive en god beskrivelse - eller skrive en spændende titel med et sjovt thumbnail?

Nix - der skal noget andet og lidt alternativt til.


Step nummer 1: Lav LANGE videoer. Yep, det lyder lidt mærkeligt i nogens øre - særligt hvis man også har læst, hvad jeg anbefaler ift. de videoer, vi laver i Webly. Der går vi lidt kortere tilværks, fordi de ofte bruges på Facebook eller på en hjemmeside. Men hvis det gælder om at rangere højt på Youtube, så skal der lange videoer til - der bliver set.

Total watch time - vigtig faktor.


Youtube elsker, når folk er på Youtube så lang tid som muligt - brug det til din fordel.

Step nummer 2: Lav et hook i starten, så folk bliver ved med at se din video. De første 15 sekunder er skæbnesvangre, så her skal du virkelig lægge godt fra start.
Preview din video på 5 sekunder. Brug de næste på at etablere tillid til, du er den rigtige til at tale om det her. Og

brug så de sidste 5 sekunder af din 15 sekunders intro på et lidt mere konkret, detaljeret preview af, hvilken værdifuld information, du har tænkt dig at udfolde i din video.

Step nummer 3: Put dine eksakte keywords i titlen - 1 til 1. Smid det op foran, og giv din video en lille ekstra titel.

Step nummer 4: SIG dit keyword i dine videoer. Ja, Youtube ved godt, hvad du siger i dine videoer. De bliver automatisk transkriberet - om du vil det eller ej. Det kan godt være, det er af en maskine, men hvis du siger dit keyword flere gange i løbet af din video, skal det nok blive registreret.

Forsøg også at sige nogenlunde det samme, som du skriver. Så din beskrivelse ikke er totalt anderledes end det, du siger. Ram de samme keywords.

Step nummer 5: Brugerinteraktion. Bed folk om at like'e, subscribe'e og kommentere. Hver gang nogen kommenterer, så svarer du dem med det samme. Du kan også bruge annotationer i videoen til at bede folk give den et like - det virker faktisk rigtig godt.

Ekstra tip: Skriv en super clicky titel - i kombination med dit keyword. Hvis folk klikker meget, så sender det et tydeligt signal til Youtube om, at her er en god video.

Lav også et custom thumbnail. Design det fra bunden - og se, hvordan du skiller dig ud fra dem, du gerne vil slå i rankings. Såsom det her af mig - til et videokursus i Vyond Studio.

Det er hurtigt stykket sammen, men alligevel langt bedre, end hvis du bare vælger et tilfældigt, grynet billede direkte fra videoen.

Sidste ting: brug starten af din beskrivelse til at skrive noget super spændende - det kommer til at blive vist ude i søgeoversigten, så brug de første ord med kløgt. Det er ligesom i emails - det kommer med i den der lille snippet, vi alle læser som det første og beslutter os for, om det er noget, vi gider læse.


Læg også gerne op til debat sidst i videoen - spørg ind til, hvilke dele af din video, dine tips eller hvad dit indhold nu gik ud på var mest interessant. Smid en kommentar nedenfor, ikke - du kender den godt. Det er du også velkommen til at gøre her, selvfølgelig. Amino's algoritmer må blive næste gang.

Her er min video med 37.000+ views - super sløj produktion, men fyldt med værdifuld viden, som seerne bliver for (og som de finder pga. ovenstående 5 tips): 

Håber, der var noget du kunne bruge - hvilket tip var mest interessant for dig?

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Rued blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere