Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Rueds Iværksætterråd Analysis Paralysis - hvordan en verden af muligheder bliver din største begrænsing

Analysis Paralysis - hvordan en verden af muligheder bliver din største begrænsing

1.019 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
07 September 2016

Paradise Jeg sidder på et varmt hotelværelse i Chiang Mai. Regnen vælter ned udenfor, som den ofte gør hen ad aftenen. Jeg er lige kommet hjem fra Punspace, som er byens fedeste coworking-space. 

I Punspace sidder en masse seje mennesker og arbejder online. De har blogs, webshops og freelance-kunder, som de tjener nok penge på til at kunne leve af det her i Thailand. 

Idea Mange af deres projekter er nemme at forstå. De er simple. Nede på jorden. Og måske endda opstået langsomt og trinvist - ikke med et kæmpe launch og millioner i investering. 

En person, der ikke sidder sammen med os i Punspace er en tysk fyr, jeg mødte en af de første dage. Lad os kalde ham Tim. Han bor her også, er også Digital Nomade, men er faktisk aldrig kommet igang med et projekt. 

Han vil super gerne, men han er aldrig begyndt på noget. Han researcher. Læser om AI og Machine Learning. Møder masser af digitale nomader hernede. Har masser af idéer. Men han har ikke startet noget endnu. 

Time Analysis Paralysis - at blive paralyseret eller forstenet, fordi man bliver fanget i at analysere markeder, tendenser osv. Med uendelige muligheder - hvordan beslutter man så, hvad man skal kaste sig over?

Tim virker lidt melankolsk. Den ene dag tager den anden. Og han siger tit sætningen 'men fik det bare aldrig gjort'. Og det er ikke noget, der styrker handlekraften. 

Mit råd til Tim er enkelt. Kom igang. Start noget enkelt. Opret en blog. Find et produkt, du gerne vil sælge. Lav et t-shirt design og sælg dem. Noget nemt, der hurtigt kan testes af. 

Det er ligemeget, om det bliver en succes eller ej. Det er bare med at komme igang. For tingene lykkes sjældent første gang. Jeg har haft 4-5 projekter før Webly

Heitt, BlackUnderpants, Fitspace og StudyTube er aldrig blevet kommercielle successer, men jeg har lært uendeligt meget af at have sat projekterne i værk. 

Sleep Hver en sen nattetime, der er kastet i de projekter, har jeg lært noget af. Noget, som jeg bruger i dag. Derfor synes jeg også bare, at Tim skal komme ud af startblokken. 

Iværksætteri er meget learning by doing, så man kan ikke analysere sig frem til, hvordan man lykkes med noget. Det skal testes af i et marked af levende mennesker. 

Stop med de uendelige overvejelser og kast dig ud i det. Ligesom jeg siger til Tim. Og jeg tror minsandten, det er ved at være lige oppe over, før han har gang i sin første ting. Stærkt!

Star Håber, denne korte skrivelse kunne inspirere dig selv til at eksekvere noget mere - så du ikke fanges i din egen Analysis Paralysis. 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Rued skriver Skriv dig op