Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Rueds Iværksætterråd Ved du, hvad din virksomhed laver?

Ved du, hvad din virksomhed laver?

890 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 June 2016

Har du svært ved kortfattet at formulere, præcis hvad din virksomhed laver? Så er du ikke alene. Det er de færreste, der i få, korte vendinger kan pege på kernen i det, som deres forretning går ud på. Især hvis virksomheden er et par år gammel er der risiko for, at man er blevet spundet ind i en masse drift og struktur, der gør det svært at få øje på essensen af virksomheden. Og ved man ikke selv præcist, hvordan man formulerer sin virksomheds formål, så kan det blive rigtigt svært for potentielle kunder at forstå det.

Derfor kan det være utroligt værdifuldt at få en udefrakommendes blik på din egen virksomhed. Det kan være en ven eller en kollega - men allerbedst er det at få en ekspert til at destillere dit koncept ned til et format, som er til at forstå for enhver.

Jeg har skrevet et indlæg om mit blik på denne funktion i Webly.
Du kan læse hele indlægget her: http://webly.dk/billig-animationsvideo-med-mere/

Hovedpointen er, at håndværket omkring at lave video selvfølgelig er værdifuldt i sig selv. Men der hvor du virkelig kan opleve at få tilført værdi er ved at få en eksperts vurdering af jeres evne til at kommunikere jeres koncept. Sagt med andre ord; du får hjælp til præcist at formulere, hvad din virksomhed laver, så det til at forstå for dine kunder. Forstår dine kunder hvad du laver, er der langt større sandsynlighed for, at de kommer til at købe dit produkt. 

Se med i denne video, hvor jeg forsøger at sætte ord på, hvordan jeg ser værdien i denne gerning.  

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Rued blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere