Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Anders Grønborg - LaserTryk.dk A/S Sådan skal du markedsføre dig som iværksætter

Sådan skal du markedsføre dig som iværksætter

1,370 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
07 January 2015

Ja, beklager den lidt catchy overskrift, for det er naturligvis brancheafhængigt, hvordan du skal markedsføre dig...

Jeg har oplevet iværksættere, som tænkte, at hvis jeg blot melder mig ind i den lokale erhvervsklub, så skal salget nok komme automatisk, for mit produkt fejler jo ikke noget. Hvis det er den vej du vil gå (..!), så meld dig ind i fem erhvervs-foreninger på samme tid, fx også dem fra nabobyerne. 

Læg ikke alle æggene i én kurv og tag udgangspunkt i, at tingene ikke går som planlagt. Det er super effektivt at have denne pessimistiske tilgang til markedsføringen. At det så kan være socialt og mentalt belastende med sådan en tilgang til tingene, er en anden snak. Jeg har fx lige været inde over en restaurantåbning, hvor den samlede markedsførings-strategi var at indrykke en annonce i lokalavisen. Goddaw do, det skal være meget vildere! Giv den gas med streetpromo, aktiver dine medarbejdere og lav en masse støj på sociale medier.

Det ligger dybt i vores firmas DNA at have fuld knald på markedsføringen og det har helt sikkert været medvirkende til vores succes. Vi startede jo med at afholde gymnasiefester på diskoteker og vi lærte hurtigt, at festen med flest gæster, nærmest altid var den fest, som var markedsført bedst. I teorien, var det nok at opsætte en enkelt plakat på opslagstavlen i fælles-arealet på gymnasiet, men vi gav den selvfølgelig maks gas med plakater i alle klasser, på toiletter og vi stod troligt foran skolen kl. 07:50 i dagene op til festen og sørgede for, at alle elever fik en flyer i hånden, når de mødte. Denne lidt overdrevne tilgang til markedsføringen, har fulgt os lige siden.

Så husker du kun én sætning, så husk denne: "Vær pessimistisk med din markedsføring (læg ikke dine æg i én kurv) og overdriv, bigtime."
Det var ordene..kan du have en fantastisk dag!

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Anders blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere