Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Amino Blogs Blog om nyt på Amino Hvorfor eje når du kan leje

Hvorfor eje når du kan leje

900 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
22 February 2023

Der kan være mange grunde til, at man overvejer at leje et mødelokale. Det kan være, at jeres egne mødelokaler ikke er store nok, at I er kommet i underskud af mødelokaler, at I slet ikke har mødelokaler eller noget helt fjerde. Lige meget hvad jeres overvejelser skyldes, så er fleksibiliteten til at tage og føle på ved at leje mødelokaler ad hoc ude i byen.

Mødelokale med forplejning på Bredgade 6

Lej et mødelokale, spar penge og øg fleksibiliteten

Det er formentligt begrænset hvor mange møder, du afholder om ugen, hvorfor det for de fleste ikke kan betale sig økonomisk at have ”døde” og dårligt udnyttede kvadratmeter indrettet som mødelokaler. Derfor kan du spare penge ved i stedet at leje et mødelokale ude i byen, når du en sjælden gang i mellem har behov for det. Samtidigt skaber det fleksibilitet at leje mødelokaler ad hoc. Du kan nemlig altid finde et mødelokale, som passer i størrelsen til det antal personer, I skal være. Samt finde den lokation, som er helt perfekt for dig selv og dem, du skal holde møde med. Derudover så betyder det at leje servicerede mødelokaler ude i byen selvfølgelig også, at du slipper for at skulle tænke på al den praktiske forberedelse. Mange steder har du mulighed for at tilkøbe lækker mad og drikke, som passer til jeres møde. Samt der er personale, som kan hjælpe med tilkobling af computer, hvis teknikken driller.

Skift de hjemlige rammer ud med professionelle rammer

De fleste iværksættere starter deres iværksætterrejse hjemme i stuen, og det kan helt sikkert også fungere fint. Men hvad gør du, når du skal holde et vigtigt møde med en mulig invester eller samarbejdspartner? Det er de færreste, som ønsker at afholde sådanne møder hjemme i stuen, hvor der måske hænger vasketøj eller børnenes legetøj ligger og flyder. Derfor kan det være en god mulighed at leje et mødelokale, så du kan starte mødet godt ved at imponere med professionelle omgivelser. Det vil samtidigt være med til at give et godt billede ud ad til om, at du tager din virksomhed seriøst – også selvom du måske til hverdag blot driver din virksomhed hjemme fra et rodet spisebord.

 

Fordele ved at leje et mødelokale

Der er en masse forretningsmæssige fordele ved at leje mødelokaler på timebasis ude i byen:

 1. Professionelle rammer
  Et møde i professionelle rammer påvirker din virksomheds image positivt.
 2. Fleksibilitet
  Du kan vælge mellem mange forskellige størrelser og lokationer, så mødelokalet kan tilpasses lige præcist dine behov.
 3. Mødeforplejning
  Du kan tilkøbe mødeforplejning i form af mad og drikke.
 4. Mødelokaler er veludstyret 
  De fleste steder kan du forvente, at mødelokalet er udstyret med AV-udstyr, whiteboard og selvfølgelig hurtigt wi-fi. 
 5. Nemt at booke online
  Du kan booke et mødelokale på få minutter online.
 6. Serviceret betyder mindre arbejde for dig og mere fokus på mødet
  Du skal blot møde op og så bliver der sørget for resten.

 

Lej et mødelokale hos ordnung

Udover at ordnung er kontorhoteller, så kan du også leje mødelokaler hos os. Så selvom du måske lejer et kontor et andet sted, har kontor hjemme i stuen eller plejer at arbejde på en café, så kan du altid leje et mødelokale hos os. Vi tilbyder flotte og veludstyrede mødelokaler, som kan lejes på timebasis, hvor du selvfølgelig frit kan benytte AV-udstyret og kobles på nettet. Vi tilbyder også mad, drikke og anden lækker forplejning, så du kan sørge godt for dine gæster, og I kan holde blodsukkeret oppe. 

Vi har mødelokaler til enhver lejlighed. Udover klassiske og stilede mødelokaler, så har vi på Strandvejen 125 i Hellerup også et auditorium med plads til 48 personer, som er velegnet til kurser og events. Derudover har vi to lækre penthouse lounges: På Strandvejen 125 i Hellerup har vi indrette en eksklusiv lounge med terrasse og udsigt til Øresund for op til 75 personer. Mens vi på 19. etage på Gammel Kongevej 60 på Frederiksberg kan byde 50 gæster velkommen i Københavns højst beliggende business lounge med 360-graders panoramaudsigt over København. 

Hos ordnung kan vi altså hjælpe med alt, hvad du har behov for til dit kommende møde, og vi lover at give dig de professionelle rammer, som du fortjener.

 

Hvor kan du booke et mødelokale hos ordnung?

Bredgade 6, København K

Vestergade 29, København K

Gammel Kongevej 60, Frederiksberg C

Strandvejen 125, Hellerup

Tuborgvej 5, Hellerup

Kampmannsgade 2, 1604 København V 

Book et mødelokale hos ordnung

Mødelokale på Gammel Kongevej 60

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Emma skriver Skriv dig op