Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Amino Blogs Blog om nyt på Amino Golf Balata scorer ’whole in one’ med ny betalingsløsning

Golf Balata scorer ’whole in one’ med ny betalingsløsning

814 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
30 September 2022

// Annonce for Proshop

I januar 2002 overtog barndomsvennerne Eeli Jaakkola og Jussi Joutsenvouri pro shoppen Golf Balata i Lakeside Golf & Country Club, der ligger 40 minutter udenfor byen Tampere i Finland. De tidligere ejere af Golf Balata havde drevet forretningen med succes i 18 år, og nu var det tid til, at Eeli og Jussi skulle overtage shoppen og tilføre forretningen noget ny energi. 

I månederne op til overtagelsen gennemgik Eeli forretningen og de tilhørende processer, og det blev hurtigt klart for ham, at han gerne ville ændre den eksisterende betalingsløsning. Eeli begyndte derfor at følge forskellige online fora, hvor andre entreprenører delte deres erfaringer med betalingsløsninger målrettet små og mellemstore virksomheder. Eeli stødte hurtigt på SumUp, som blev anbefalet af flere af medlemmerne af de forskellige online fora.  

Da Eeli efterfølgende lavede lidt research på SumUp løsningerne, var han slet ikke i tvivl, dette var den rette løsning for Golf Balata, ”At drive en pro shop i Finland er en sæsonforretning, og derfor gav det rigtig meget mening for os at skifte den eksisterende betalingsløsning ud og starte op med SumUp i stedet for. Med SumUp er der nemlig ikke noget månedligt abonnement, vi betaler udelukkende for transaktionerne – det er det! Det er gennemsigtigt, og vi følte, at det var forbundet med en meget lille risiko at prøve det af”, siger Eeli Jaakkola, CFO hos Golf Balata. 

 

De tre vigtigste ting for Golf Balata, når det kommer til valget af den rette betalingsløsning, er omkostninger, bekvemmelighed og pålidelighed. Efter nu næsten at have brugt SumUp Solo i et helt år føler Eeli, at de får alt dette med deres SumUp løsning

”For os er det ’whole in one’ at benytte SumUp Solo. Jeg har ikke kunne finde bedre priser andre steder, og der var heller ikke nogle upfront omkostninger. Installationsprocessen gik helt smertefrit – lidt som at købe og tage en ny smartphone i brug, som vi alle sammen har brugt igennem lang tid. Det er svært at forestille sig, at det kunne blive lettere”, siger Eeli. 

Eeli fremhæver også designet som en fantastisk egenskab ved betalingsløsningen, ”Det er dejligt med en enhed, der også ser godt ud sammenlignet med nogle af de mere klodsede løsninger. Jeg synes, det er betydningsfuldt, at den er lille og ser lækker ud, og jeg er overbevist om, at det bidrager til den samlede shoppeoplevelse i Golf Balata”, siger Eeli. 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Emma skriver Skriv dig op