Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Amino Blogs Blog om nyt på Amino Har du også tabt hår på grund af din kørebog?

Har du også tabt hår på grund af din kørebog?

2,074 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
11 June 2019

Mød Tune.

Tune Hein er ledelsesrådgiver og har gennem tiden taget hele rejsen fra global strategikonsulent i firmaet Accenture og Right Management, til exit med Kjaer & Kjerulf og har nu sit eget konsulent hus ved navn Hein & Partners.  Tune har i mange år været i toppen af danske business foredragsholder, er forfatter til 9 ledelsesbøger og derudover er han aktiv investor i en række startups.

Tune er en aktiv mand, med mange bolde i luften, præcist ligesom mange iværksættere. Dette betyder naturligvis at Tune ønsker at bruge så lidt tid på rugbrødsopgaver som muligt, og i stedet bruge tiden på det, der rent faktisk skaber værdi for hans virksomhed.

Hvem ønsker dog ikke det :-)

Kørselsregnskabet er bare et nødvendigt onde, og noget af det første som Tune gerne vil spare tid på. Da han droppede sin gamle kørebog, var det fordi den simpelthen var så besværlig, at han nærmest tabte håret. Derfor har vi Amino’er sat ham til at teste produktet “Telia Sense Car”, som kan klare kørebogs arbejdet for ham mens han kører bil. Telia Sense har sponsoreret et devise til test af en Amino bruger. 


Gaber du også over dit køreregnskab, så er det altså nu du bør spidse øre.

For her kommer Tune Heins ærlige mening, i et interview om Telia Sense Car - fordele som ulemper. At valget gik på Telia Sense Car, er ikke tilfældigt. Det er nemlig ikke bare en kørebog, men meget mere om det, i interviewet her: 

1) Hvad har du tidligere brugt af løsning til at tracke din kørsel?

Engang havde jeg en dyr og besværlig tracker, men den stoppede jeg med at bruge, for det gav simpelthen ingen mening. Derefter besluttede jeg mig for selv at lave min kørebog ud fra det jeg havde noteret i min Outlook-kalender, da det faktisk var nemmere end den anden løsning.

Telia Sense Car skiller sig ud på flere områder bl.a. serverer den en månedlig kørebog i Excel og det er altså virkelig smart. Desuden er der service som alarm på bilen, ECO-kørsel, statistik og meget andet. Så produktet har altså mange fede funktioner.


2) Har dine kørevaner ændret sig de sidste 2 måneder?
Normalt kører jeg til Jylland ca. en gang om ugen, og ellers sidder jeg gerne bag rattet  2-3 timer om dagen, da jeg kører rundt til kunder.

Selvom det er utroligt smart, at man har mulighed for at optimere sin kørsel, fordi produktet giver et simpelt overblik over ens kilometer- og benzinforbrug, har jeg desværre ikke brugt funktionen. Det skyldes at mine ruter næsten aldrig er ens. Jeg er dog sikker på at mange selvstændige, kan få et overblik over deres kørsel, således at de kan optimere den og spare penge på brændstof, medmindre deres kørevaner altså ligner mine.

3) Har Telia Sense Car formået at gøre dit liv nemmere i hverdagen?
Ja helt klart - det kan roligt siges at det er blevet en del nemmere med kørebogen. Selvom jeg havde affundet mig med at jeg var nødt til at allokere tid til at lave mit køreregnskab, gør Telia Sense Car det altså bare hurtigere og smartere.

De mange mindre ture, giver nemlig en masse arbejde ift. kørebogen, da der skal styr på alle turene, så du kan næsten regne ud at det er en stor omgang når kørselsregnskabet skal ajourføres.

4) Har du sparet nogle penge?

Det har jeg faktisk. Ikke nok med den tid jeg normalt brugte på at lave min kørebog, har produktet en fed funktion! Der er nemlig EasyPark integreret, så når jeg forlader parkeringspladsen, stopper betalingen automatisk. Normalt sætter jeg altid timeren ½ time længere, men jeg glemmer altid at stoppe parkeringen, for jeg skal jo bare skynde mig videre til næste møde. Når man gør det flere gange om dagen, ja så løber det altså op i sidste ende.

5) Vil du så anbefale Telia Sense Car?
Hvis du kører en del arbejdskørsel som kræver kørebog, er TECH-nørd eller bare interesserer dig for ECO-kørsel så helt klart. Jeg tror også at der kommer flere og flere services på, når nu din bil er kommet på nettet.

Telia Sense Car - hvad kan produktet helt specifikt?

Med Telia Sense Car, bliver kørebogen lavet - IMENS du kører bil! Når enheden er placeret i din bil og forbundet til applikationen, registreres alle kørsler nemlig og du kan derefter for hver tur markere om der er tale om erhvervskørsel. Derefter fremgår turens destination, dato, tidsforbrug og kilometer af oversigten. Når du så skal lave dit kørselsregnskab, kan du hurtigt og nemt trække en liste ud af applikationen.

Derudover får du med Telia Sense Car:

1) WiFi i din bil

2) Smart alarm - giver dig besked hvis der er indbrudsforsøg, bilens batteri er lavt eller motorfejlslampen er tændt.

3) Notifikationer når bilen skal synes og dækkene skiftes.

4) Parkeringshjælp så du hurtigt kan finde ud af hvor din bil er parkeret.

5) Integreret EasyPark, således at du aldrig betaler for meget for din parkering.

Har du prøvet Telia Sense Car? Hvad er dit indtryk af denne løsning.Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når martinebirlund skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere