Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Amino Blogs Blog om nyt på Amino Status på min foredragstur rundt i landet

Status på min foredragstur rundt i landet

3,467 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 July 2018

Jeg har altid haft lyst til at se mere af Danmark og en dag fik jeg ideen, at holde foredrag i en masse små byer og på den måde opleve dem samtidig.
Jeg fandt en brugt autocamper fra 2006 i Den Blå Avis og købte den for 250.000 kr. som firmabil. Det koster mig lidt i løbende skat, men revisor mener det kan betale sig :-)
Jeg spurgte så på Facebook hvor jeg skulle holde foredrag og det væltede ind med forslag. Og der steder der var mest efterspørgsel, blev de byer jeg besøger.
Men indrømmet, mit foredrag på Samsø blev lagt fordi gode venner var på øen og der er kun solgt 2 billetter, så det bliver intimt ;-)
Så spurgte jeg folk om de kendte lokaler og næsten alle steder er nu på plads. Nogle steder låner jeg gratis og andre steder koster 2.000 - 5.000 kr.
Så lavede jeg en god aftale med Billetto, der også hjælper lidt med markedsføring af min tur og det spiller 100%.
Jeg har nu holdt foredrag i Nakskov, Svendborg og Odense og de 3 steder har i alt 300 iværksættere deltaget.
Det har været intimt, hyggeligt og kæmpe energifyldt. Jeg føler virkelig at det er nogle af de bedste foredrag jeg har holdt.
Jeg har nogle budskaber og tips og tricks som jeg elsker at dele og folk er virkelig 100% på når jeg taler. Efterfølgende er der masser af spørgsmål, som giver en meget intens stemning.
Slutteligt signerer jeg bøger, tager selfies og hyggesnakker til folk er gået hjem.
Med på turen har jeg en konkurrence, hvor man kan tage et billede og sætte #ThorborgsTour på som tag. Så kan folk vinde 1 års Dinero Pro og 1 års GoLearn.
Formålet med konkurrencen, er at sprede kendskabet til de to virksomheder, som jeg selv er en del af. Det gik lidt sløvt i starten, men nu er jeg blevet bedre til at forklare det, og det har hjulpet.

På mandag kører jeg mod Kolding, hvor jeg går på scenen kl. 19. Det er der der er solgt flest billetter, så der bliver vi små 200. De andre steder rammer vi gennemsnitligt 100 mennesker og det ender med små 1.500 solgte billetter, så vidt jeg kan se.

Det bliver nogle intense dage, men også hyggelige og jeg ser frem til at møde og inspirere jer.

Du kan se små videoer fra de første 3 dage her:

Dag 1 - Klik her

Dag 2 - Klik her

dag 3 - Klik her


Hvis du selv vil med, kan du se hvor der er ledige billetter her

Jeg håber vi ses :-)

De bedste hilsner

Martin


Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Martin skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere