Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Amino Blogs Blog om nyt på Amino Amino release indlæg - 6. august 2013.

Amino release indlæg - 6. august 2013.

2.088 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
06 August 2013

Hej Amino'er

Det kan være jeg lige skal starte med at præsentere mig selv. Det er jo som regel hr. Thorborg der skriver i denne tråd.

Jeg har boet i Stockholm de sidste 10 år (så undskyld på forhånd, hvis noget af teksten er lidt "forsvensket") men er nu flyttet tilbage til København og er startet i et super spændende job hos Amino. Her er min primære arbejdsopgave som "product manager" for Amino og arbejder også som "business developer", lige nu primært på Amino Freelancer som vi er godt i gang med at gøre til Danmarks bedste service for freelancere og outsourcing af arbejdsopgaver.

Jeg har tidligere slået mine folder, primært i spillebranchen, både hos affiliates (PokerListings.com), poker sites (bwin Poker) og senest hos spiludviklerfirmaet King, som ligger bag megahittet Candy Crush Saga.

Dette indlæg er lavet som en information til jer Amino'er omkring de ændringer, forbedringer og bugfikses vi har gang i på Amino. Jeg vil lave nye indlæg hver gang vi har release, hvilket som regel sker hver 14. dag.

I dag er følgende gået live:

- Den nye hovedmenu er blevet dynamisk, så den selv tilpasser sig bredden af sitet, uafhængigt af antallet og størrelsen af menupunkter. Det giver lidt mere luft og et bedre overblik.

- Vi har fjernet "Tryk" fra menuen, da der ikke var så meget aktivitet der længere.

- Vi har opdateret en del mails i flowet for Freelancer-sektionen

- Ordnet en del småfikser i Freelancer som fjerner en del spørgsmålstegn for opgaveudbydere

- Forberedt AminoTastic's landings page (bliver snart annonceret)

Nogle gange vil der være store ændringer og andre gange vil man som bruger ikke mærke de store ændringer ved en release. Uanset hvad, så kan i følge med her, hvor jeg vil gøre mit bedste for at holde jer opdareret om, hvad vi går og laver på Danmarks bedste portal for iværksættere og selvstændige.

I må meget gerne kommentere, give feedback og give ris/ros. Hvis du sidder med en god idé eller irriterer dig over en bug, så smid gerne en kommentar også.

De bedste hilsner

Thomas Vedel Larsen

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Thomas skriver Skriv dig op