Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Per Allerup fra bizon.dk Links fra blogs - Det skal du kigge på

Links fra blogs - Det skal du kigge på

12,966 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
08 September 2013

Forhåbentlig er du helt klar over, at links er noget af det der tæller mest i Google's regnestykke, når du har det tekniske og teksterne på plads. Men gode links er svære at få.

En af de kilder du kan bruge til at få links, samtidig med at du får trafik, er bloggere. Hvis du har en webshop der sælger eksempelvis børnetøj eller brugskunst, er du sikkert også blevet kontaktet af en blogger eller to, der gerne vil skrive om dine produkter, mod at få noget sponsoreret.

Det kan faktisk være en rigtig god ide at bruge blogs til linkbuilding. Selvom det koster lidt, er det ofte det hele værd i linkværdi og besøgende fra bloggen - Hvis man vel at mærke finder de rigtige blogs.

For der er nemlig rigtig mange blogs der bliver startet, blot med det ene formål at skaffe gratis prøver til bloggeren - og det forringer værdien, hvis samtlige blogindlæg er sponsorerede indlæg.

Sådan vurderer du en blog:

  1. Ligger bloggen på sit eget domæne, eller på eksempelvis blogspot.com eller wordpress.com? Det er en stor fordel, at bloggen har sit eget domæne.
  2. Hvor aktive er de besøgende på bloggen? Er der ikke kommentarer på de tre seneste indlæg, så er der nok heller ikke nogen læsere. Der skal helst være nogle få kommentarer, og gerne mange.
  3. Hvor mange links har bloggen? Jo flere jo bedre, men ihvertfald flere end 0 for at det er interessant. Nederst i indlægget finder du en video, der hurtigt viser, hvordan du finder antal links til en blog.


Super hurtigt tip til at finde relevante blogs:
Mangler du linkmuligheder? Lad os antage, at du gerne vil have et link til din webshop, der sælger danefæ børnetøj. Så kunne du søge sådan på google for at finde interessante blogs:

danefæ "powered by wordpress" (link til søgningen)

Ved at indsætte "powered by wordpress", får du kun hits fra sider der ligger på wordpress, som er den mest udbredte blogplatform. Så er det bare at tage fat i dem fra en ende af. Happy hunting ;)
Sådan finder du links til en blog:
Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Per skriver Skriv dig op