Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Per Allerup fra bizon.dk Kunsten at prioritere, brænde, ikke brænde ud og holde fokus

Kunsten at prioritere, brænde, ikke brænde ud og holde fokus

3,957 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 June 2011

Det blev en lang titel, men det bliver nok også et lidt længere indlæg. Allerførst skal jeg nok starte med at præsentere mig selv, for selvom jeg har huseret på Amino næsten siden Martin tænkte tanken første gang - bilder jeg mig da ind - så har jeg egentlig mest brugt den som læseplatform, og ikke selv brugt så meget tid på at skrive. Nå, men jeg hedder altså Per, og bor så langt oppe nordpå, som man næsten kan komme, hvis man da ikke skal ud at køre med sandorm. Til daglig driver jeg SEOnord, hvor jeg arbejder med online markedsføring, og især søgemaskineoptimering for en stribe kunder, primært webshops, men også mere traditionelle virksomheder har fundet vej.

Udover at drive SEOnord har jeg også gang i en masse andre projekter, især inden for affiliate. Eller - Det havde jeg, lige indtil i dag. Sagen er nemlig den, at SEOnord fra at være en lille hjælpeløs baby, har vokset sig til en uvorn toårig, som kræver min fulde opmærksomhed, så den også vokser op til en trodsig teenager. Derfor har jeg så været "nødsaget" til at skære de ting væk, som nok gav brød på smørret, men slet ikke i forhold til hvad SEOnord kan give, når den får fuld opmærksomhed. Jeg har hidtil været vant til at skulle dele min opmærksomhed i temmelig mange lige store dele, og det betyder jo at hvert enkelt projekt får for lidt opmærksomhed. Så skulle du mangle en affiliateside eller to, og har du kroner på kistebunden må du jo sige til - Der er basis for en god handel lige nu.

Men for at vende tilbage til min nye blog her: Jeg har tidligere nydt at blogge, men ikke haft tiden, når der også skal skrives indlæg om nye vinterdæk eller orangutanger der skal reddes. Derfor har mine egne blogs med deling af mine tanker og min viden jo ikke fået den store opmærksomhed. Fremover vil det så være lidt anderledes, idet jeg primært vil skrive om mere teknisk SEO og nye landvindinger indenfor SEO på bloggen på SEOnord.dk - Mens jeg vil bruge denne platform til at skrive mere praktisk om søgemaskineoptimering - Gode fif, praktiske guides og den slags. Der er jo i forvejen en del af mine gode kolleger her på Amino, men jeg har en ide om, at jeg også kan levere noget, du som iværksætter vil kunne bruge i din forretning.

Der er ingen tvivl om, at man som iværksætter har brug for al den hjælp og rådgivning man kan få, jeg har selv siddet i suppedasen i de sidste mange år, så jeg er udmærket klar over hvilke udfordringer de fleste står over for. Før jeg kastede mig ud i at rådgive andre om synlighed i søgemaskinerne havde jeg nogle mindre gode år som webshopejer - Det har vist sig at jeg brændte mere for processen med at sælge og markedsføre, end jeg gjorde for de varer jeg solgte eller logistikken bag sådan en webshop - Det skulle jo give problemer, og gjorde det også. Men jeg har da fået nogen lærepenge med, udover en personlig gæld på et par hundrede tusinde - og mit første blogindlæg her på amino skal slutte med 4 gode råd til dig der brænder for dit projekt:

  • Lav det du brænder for - Er du til lækre produkter, så find nogen der brænder for salget, eller brænder du for salget, så allier dig med en der brænder for de fede produkter.
  • Skær alt det overflødige væk - Lad nu være med at sidde og rode med surt bogholderi - Køb en bogholder, det er billigere end at du selv skal sætte dig ind i det, og bagefter laver fejl, som du skal betale for at få rettet op på.
  • Spørg hvis du er i tvivl - Find nogen der ved, og spørg dem. De fleste vil nok gerne hjælpe en ny iværksætter, mig kan du ihvertfald altid ringe til, og jeg er næsten sikker på at du også får et svar hvis du stopper Martin på gaden i Florida.
  • Netværk - Find ligesindede. Din kone, mand eller hunden forstår ikke dine problemer, med mindre de da også er iværksættere. Det er vigtigt at have nogen at tale med, og jeg er sindssygt glad for mine netværk.

Ovenstående bliver nok de første og sidste råd indenfor generel forretningsdrift her på bloggen. Fremover skal det hovedsageligt dreje sig om online markedsføring, og her har jeg så brug for din hjælp: Er der emner indenfor online markedsføring, som du gerne ser behandlet på bloggen må du endelig sige til - Skriv en kommentar eller send en mail.

Vi ses - Forresten, jeg har skrevet en lille e-pamflet om SEO, som efter Morten Vadskærs ord er så simpel at selv en husmor kan forstå den. Måske er det også noget for dig, så kan du hente den her: En lille gratis e-bog om SEO.

/Per

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Per skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere