Deltag i vores meningsmåling til folketingsvalget 2015! - klik her
X
på Amino

Det rigtige navn
gør en forskel

Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  E-handel, Internet & Online marketing

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Online marketing & salg på webshops & websites "

 

Apps og reklameindtægter

Ret
Side 4 ud af 4 (36 indlæg) < Forrige 1 2 3 4
Amino-karma 33
Tilmeldt 2. jun 12
Indlæg ialt: 7

Halhaard
Skrevet 07-06-2012 kl. 16:59

Damn jeg lærer dælme en del af denne tråd, men stadigvæk ikke blevet klogere omkring min forretningsidé og hvorvidt jeg tør slagte sparegrisen og bevæge mig ud i den fagre nye it-verden, som ligger lige så langt fra min som Midgård gør for os alle.

Uhh det er skønt med al den viden jeg suger til mig i denne tråd. Jeg synes ikke at internettet lige frem bugner med viden omkring emnet og især forretningsgrundlaget. Efterhånden går det op for mig, at jeg ikke skal satse på den gratis reklamebaseret udgave, men måske skal lave 2 udgaver en gratis og en betalingsversion med udvidet funktioner og denne ide har vokset sig de sidste dage, men jeg mangler stadigvæk viden omkring forretningsgrundlaget.  Jeg er sikker på at nørderne ( læs. kærligt ment ) vil plukke mig for at udvikle app´s, men jeg har intet grundlag for at vurdere om mine udgifter kan betale sig retur samt finde et behageligt mix mellem pris og reklameindtægtsgrundlaget.

Jeg læste artiklen med danskeren som havde udviklet en skak app med 30.000 brugere og tjente udviklingen hjem på 14 dage og efterfølgende har fået en millionoverskud på ideen. Jeg kan bare ikke se hvordan det hænger økonomisk, når man får 1 cent pr. klik og skal aflevere 30-40 % til Apple/google.

Jeg undersøgt om den lokal iværksætter rådgiver kunne være mig behjælpelig med kontaktinfo til nogle som ved noget om emnet, men der bliver altid henvist til udviklerne, men jeg har behov for at snakke med nogen som har erfaring og viden omkring markedet og som vil bruge 5 min på at rådgive/vejlede/lytte/banke mig om emnet : App og økonomi.

Sidder der tilfældigvis en derude som kender en der vil bruge 5 min i telefonen med mig en dag? inden jeg tør at slagte sparegrisen.

Amino-karma 1.167
Fra Randers
Tilmeldt 3. sep 08
Indlæg ialt: 292

E T
Skrevet 07-06-2012 kl. 17:18

Hej Halhaard

Jeg kan godt forstår at du er forvirret og det var jeg selv inden jeg gik i gang med at undersøge tingene

Det står ikke ligefrem med info omkring apps, indtjening mv.

Jeg overvejer at lave en dansk gratis udgave med reklamer og evt en betalingsudgave. Derudover vil jeg bestemt lave en international( læs: englensk ) udgave både gratis med reklamer og betalingsudgaven.

Jeg blev rådet af min lokale app udvikler at gå efter en betalings version til en pris på 6-8 kr. og efter hans beregninger vil der være cirka 3,05 kroner pr. solgt app, så ja der skal en den apps igennem før investeringen er tjent hjem. Derudover sagde han at jeg skal tænke igennem mit forretningsplan omkring app'en dvs. det beløb det vil koste at investere samt tidshorisonten

Det kan anbefales at kontakte flere forskellige app udvikler og får deres bud på hvad det vil koste samt hvor lang tid det vil tage...Mit app er en quiz app og udfra hvad jeg har set, dvs. hvad der findes på appstore samt google play så vil mit app være noget af det bedste ment på den måde med flest spørgsmål, funktioner osv osv...

Ellers prøv at skriv til Babar som har kommenteret her i tråden, det er en erfaren herre 

Ellers skriv til mig og jeg vil hjælpe dig bedst muligt

Hvor er du fra i landet?

Amino-karma 448
Fra København
Tilmeldt 8. jan 09
Indlæg ialt: 94
Amino Ekspert
Babar Baig
Skrevet 07-06-2012 kl. 17:37

@halhaard du skal være velkommen til at kigge forbi vores kontor i kbh city. Så giver jeg kaffe ;-) ellers ring. Jeg har altid 5 min til at hjælpe.

Mvh
Babar

Amino-karma 33
Tilmeldt 2. jun 12
Indlæg ialt: 7

Halhaard
Skrevet 08-06-2012 kl. 23:11

Tak for Info Elvis, nu kommer der guldkorn på bordet og jeg suger til mig. Tror måske også at jeg skal overveje betalingsvejen istedet for gratis versionen. Jeg tænker bare at det vil være langt flere kunder og clicks ved gratis versionen end ved betalingsappen. Hvor meget regner du med at det kommer til at koste at udvikle din app? Og satser du både på Apple, androide og Nokia-systemet eller bare et?

Barbar, lyder meget spændende og jeg vil gerne tage dig på ordet. Jeg bor i Vestjylland og er derfor ikke lige i nabolaget, men vil gerne ringe og forstyrre dig 5 min. Noget tidspunkt der er bedre end andre?

Amino-karma 448
Fra København
Tilmeldt 8. jan 09
Indlæg ialt: 94
Amino Ekspert
Babar Baig
Skrevet 09-06-2012 kl. 17:00

Halhaard:

Tror måske også at jeg skal overveje betalingsvejen istedet for gratis versionen. Jeg tænker bare at det vil være langt flere kunder og clicks ved gratis versionen end ved betalingsappen.

Nu kender jeg ikke de specifikke features men man kan jo også overveje en gratis version, hvor man bruger Iap betaling. På den måde kan man fastholde gratis trafikken og tilbyde ekstra funktioner ved at man betaler - så slipper man for at lave 2 apps. 

Halhaard:


Barbar, lyder meget spændende og jeg vil gerne tage dig på ordet. Jeg bor i Vestjylland og er derfor ikke lige i nabolaget, men vil gerne ringe og forstyrre dig 5 min. Noget tidspunkt der er bedre end andre?

send en pm så finder vi ud af det. :-)

mvh

Babar

Amino-karma 1.167
Fra Randers
Tilmeldt 3. sep 08
Indlæg ialt: 292

E T
Skrevet 14-06-2012 kl. 12:28

Hej 

Her er et link til et indlæg der kunne være relevant for dem der har kommenteret i tråden, skrevet af Babar

http://www.amino.dk/blogs/babarbaig/archive/2012/06/10/app-marketing-med-google-adwords-og-facebook.aspx#1111634

mvh. elvis

Amino-karma 1.478
Fra Ludvigsen
Tilmeldt 25. okt 09
Indlæg ialt: 342
Amino Plus
Mogens
Fra LudvigsenPatent, LudvigsenPatent - Vi b...
Skrevet 14-06-2012 kl. 14:05

Hej Halhaard,

Ja husk ikke at offentliggøre, hvordan App virker, da den - i så fald - ville forhindre en efterfølgende patering af din software opfindelse, da et af kravene til et patent er at opfindelsen ikke er set før, det vi kalder at udvise nyhed.

Se mere om apps, opfindelser og patenter på www.eneret.dk

mvh.

Mogens Ludvigsen, LudvigsenPatent.

 

BESKYT DIN OPFINDELSE MED ET PATENT. Vi udarbejder ansøgninger om patent og rådgiver om patenter inden for Apps, elektronik, mekanik, ÍT og software. www.LudvigsenPatent.dk har mere end 10 års erfaring og har erfaring med opfindelser fra bl.a. Nokia, Novo Nordisk, Carlsberg og Philips. Mød os på www.eneret.dk eller  skriv til os på info@ludvigsenpatent.dk eller via TLF/SMS på 30319135

 

Side 4 ud af 4 (36 indlæg) < Forrige 1 2 3 4

RSS-feed
 
E-handel, Internet & Online marketing er venligst sponseret af: