Dofs, tak for din feedback. Med hensyn til vores logo og blå design, så har du ret og vi har et designoplæg klar med rød og sort, som matcher logo. Det ser super godt ud, men vi skal lige have en snak med wores webleverandør om hvornår det kan blive implementeret.
Så det er på vej.
Det er noteret med teaserne.
Når jeg tester hastigheden ved at klikke rundt i siderne, så sker det indenfor 1 sek, men jeg sidder også på en 24 mb forbindelse. Men hvis der er andre der oplever at det tager lang tid, så lad mig lige høre, så vi kan få fulgt op på det.
Ja vi bor i Sverige og har gjort det i 10 år nu, så det er nok derfor at vores sprog er blevet lidt sjovt:-) Vi kigger lige på de ting du nævner og jeg kan godt se det komiske i, at vi ønsker kunden held og lykke med sin bestilling:-)
Vi kan se i vores søgninger at Sushi opskrifter ligger højt i søgeresultaterne og det er et område der kommer til at få større fokus i fremover. Vi vil bla. prøve at finde nogle gæsteskribenter, der har lyst til at byde ind med nogle spændende opskrifter.
Yeps, der kommer et afsnit med videoer på dansk, hvor vi viser hvordan man laver de forskellige grundlæggende ting og hvordan man benytter de Sushikit, som vi sælger: http://www.sushibutik.dk/sushi-redskaber/sushi-kit.html
Planen er at lave videoerne selv, så man får fornemmelsen af at det er faktisk ret simpelt at lave Sushi selv, specielt hvis man køber en riskoger og et Sushikit.
Fin og simpel side. De andre Amino'er har efterhånden været inde på det meste, men jeg synes dog at du skal finde på noget med din Facebook-knap. Det står ''Følg os på Facebook'' på både knappen og som en overskrift i boksen. Du kan evt. helt droppe boksen + overskriften udenom din knap.
Hvis jeg var jer, ville jeg lave noget tilhørende blog om de forskellige fisk der bruges i sushi (lidt svært at sende med posten). Men på den måde vil i kunne blive fundet på søgeord som laks, tun, crabsticks etc. Evt. med erfaringer fra fiskehandlere rundt omkring i landet. Personligt køber jeg selv alt min fisk til sushi hos fiskehandleren inde på Købmagergade i KBH (Jeg har ikke oplevet at han ikke har laks, tun og kingfish på lager).
Samtidig med at lave guides (evt. videoguides) til at lave sushi - hvilken kombinationer der virker godt sammen :)