Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Krifa Erhverv Netværk er værdifulde for selvstændige

Netværk er værdifulde for selvstændige

2.099 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
07 February 2011

 

Al erfaring viser, at deltagelse i netværk kan  give nye salgsmuligheder og større viden om at være selvstændig.

Når du deltager i net-I-værk, møder du andre selvstændige fra en masse forskellige brancher. Netværket kan hjælpe dig med at udbrede budskabet om din virksomhed til deres kontakter, og alle ved, hvor værdifuld en personlig anbefaling er. Dermed opnår du muligheden for, at øge dit salg, uden at det har kostet dig en krone.

Slip for dyre lærepenge og udover de øgede salgsmuligheder får du også mulighed for at udveksle erfaringer med andre selvstændige. Det betyder, at du kan undgå at falde i de samme faldgruber, som andre er faldet i. Det kan spare dig for dyre lærepenge, og du kan jo oven i købet få andres tips til, hvad de gør for at øge deres indtjening.

I net-I-værk er fokus typisk fjernet fra det faglige, for det ved du jo allerede alt om. Derimod vil det styrke din personlige gennemslagskraft, du vil få tips og tricks til at klare dig godt som selvstændig, og du vil ikke mindst kunne få mange flere salgskontakter.

Det er normalt dyrt at deltage i professionelle netværk. Men net-I-værk er typisk gratis for medlemmer af a-kasser m.v. og bla. hos Krifa Erhverv må man gerne gratis medtage en bekendt op til to gange til et sådant NetIværk arrangement. Den bekendte skal også være selvstændig. 

Deltagelse i net-I-værk give dig •Øget salg •Nye kunder •Nye referencer •Nye samarbejdsmuligheder •Et større personligt netværk •Ny læring på tværs af brancher •Styrkelse af din personlige gennemslagskraft.

Prøv NetIværk  - vi tror ikke du bliver  skuffet.

Flemming Østergaard

Specialkonsulent

www.krifaerhverv.dk

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Slettet skriver Skriv dig op