Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Mor bliver en ægte Amino!

2.634 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
27 November 2008

Tiden er kommet hvor jeg må følge mit indre kald og blive en ægte Amino! Når jeg fredag eftermiddag tager hjem fra Amino-kontoret, er det derfor ikke bare for at holde weekend, men for at hellige mig den lille virksomhed jeg oprettede for et par år siden, ved navn Uforklarbar. Det vil sige at jeg fremover kan kalde mig oversætter, forfatter og forlægger (og hvem ved hvad der ellers dukker op af titler) på fuld tid. Jeg har jo hele tiden været det i hjertet, men med et fuldtidsjob som man også synes er interessant og har svært ved at lægge fra sig når man kommer hjem, har det været for nemt at skubbet hjertet lidt væk til "der bliver mere tid". Men tiden kommer ikke hvis man ikke tager den, og det blev ganske enkelt til for lidt, hvilket hjertet bestemt ikke brød sig om!

Det betyder dog langt fra at jeg siger farvel til Amino. Smile Jeg er så heldig at kunne beholde de opgaver jeg havde lyst til at tage med mig, men nu bliver det på freelance-basis på langt færre timer i stedet for som fuldtidsansat. Så jeg er stadig "mor", endda med endnu mere tid til forummet, og jeg glæder mig til at deltage mere i debatten som bruger igen. Og LUR MIG om ikke jeg snart trænger til en fredagsbar som i de gode gamle dage! Big Smile

Til mine kære chefer og kolleger vil jeg sige TUSIND tak for at Amino har været verdens fedeste arbejdsplads, og for at I fortsat vil arbejde sammen med mig på et andet grundlag. Man kan ikke få større forståelse for og opbakning til at ville følge sin passion som jeg har fået fra jer (alt andet ville muligvis også være underligt i netop Amino Wink). Det har simpelthen været så stort at opleve, og jeg tør ikke andet end at få succes som selvstændig så jeg kan vise den opbakning ære.

Right Hug

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anja skriver Skriv dig op