Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Blog 3 Fri for spam ? Hyr et seo-firma !

Fri for spam ? Hyr et seo-firma !

1.348 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 January 2012

1 : En spamblog på internettet , er kun spam, hvis det der bliver skrevet på bloggen er spam. Hvis det ikke er spam, så er det gratis viden på nettet, som du måske burde være taknemmelig over ?

2 : Linkbuilding ( vise sin tilstedeværelse på nettet) enten via blogs eller andre steder, er det samme som at indrykke en jobannonce.

Den som sender flest jobansøgninger, har størst sandsynlighed for at få jobbet.

Hvis det ikke skal være et problem for dig at sende mange jobansøgninger, hvorfor skal det så være det for en seo- mand, eller for et firma som hyrer et seo-firma, til at forbedre deres online synlighed ?

Hvis det er en dårlig ansøgning ( på nettet betegnet som " spam " "), så er det samme som en dårlig jobansøgning IRL, spild af tid. Dem  som har været i seo- branchen i årevis, skriver ikke nogle dårlige jobansøgninger for deres kunder

3 : Hvis ikke vi skrev vores søgeord i vores tekst, titler osv, hvordan skulle Google så vide at det er dette ord, som
denne her side primært handler om ? Skal de gætte sig frem, eller vælge nogen som gør sig besværet at fortælle det
til dem ?

Hvis du har en hjemmeside, og du vil sælge vandscootere, men du hellere vil skrive en masse andre ord end " vandscooter ", på din hjemmeside ( fordi du har for meget klasse til at falde ned på " SEO niveau " ),  så husk at Google vælger den side som hjælper dem, og din side så bare ikke dukker frem på på side 1-2 eller 3 på søgningen vandscooter.

4 : Folk der arbejder med seo, holder nettet i gang. Nu er jeg selv stødt på hundredevis af blogs, som er af så ringe kvalitet, at folk skal være taknemmelige for at en seo- mand/ kvinde gider efterlade en kommentar. Husk at tak dem ;)

5 : Folk der arbejder med seo, sørger for at de sider bruger på nettet, loader hurtigere ( ellers bliver deres sider nedgraderet af Google )

6 : Folk der arbejder med seo, ved lige præcis hvad du søger efter, og hjælper dig så godt de kan. Via diverse søgeords- værktøjer kan seo-eksperter aflæse trends i søgninger på nettet, og de vil gøre alt for at skaffe dig alt den viden, du måtte have brug for indenfor dette emne . Har du husket at sig tak til din seo-ekspert i din aftenbøn for denne tjeneste ? ;)

7 : Søgemaskineoptimering folk sørger for at holde hjulene i gang. Salg på internettet er stærkt stigende. Takket været SEO folk. Dette bringer indtjening til alle danskere. Vi er på nettet, og afsøger muligheder hele tiden.

8 : Folk der arbejder med søgemaskineoptimering, har god stil. De kender nemlig forskellen på spam, og på nyttig viden. Ligemeget hvor de skriver på nettet. De andre du ser , på Facebook, og andre steder, som spammer med ligeyldig info, de bliver aldrig til noget. Og seo folk får nye opgaver , år efter år, fordi de er noget, og fordi de bidrager med kvalitet, viden og info på nettet.

9 : Søgemaskineoptimering er at følge Google`s retninglinjer + at have en sans for kommunikation , krydret med den viden du søger efter, at indrykke nogle jobannoncer, at forbedre oplevelsen for alle på nettet og at tjene nogle penge til vores slukne statskasse.

10 : Hvis du ser et søgeresultat i Google, i toppen af søgningerne, som dækker over en grim hjemmeside , stoppet med søgeord , som ikke giver mening, så er det en nybegynder indenfor søgemaskineoptimering, som har været i gang. Støt din lokale seo-ekspert, og sørg for at disse personer forsvinder fra Google `s side 1 på søgninger.

Vi hader nemlig spam ligeså meget som dig. Og lad os se det i øjnene : SÅ meget spam finder du heller på Google`s første sider, vel ? Ellers ville Google ikke være nr 1 og du ville ikke bruge den søgemaskine. Dette kan du takke din seo-ekspert for. Det er nemlig os der holder spam væk , ved at give dig hvad du søger efter , hurtigt, nemt og bekvemt.

Selv tak

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jimi skriver Skriv dig op