Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Blog 3 Er søgemaskineoptimering / SEO alt hvad der findes i fremtiden ?

Er søgemaskineoptimering / SEO alt hvad der findes i fremtiden ?

2.359 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 February 2011

At udvælge de rette markedsføringskanaler og at finde og segmentere sit kundegrundlag er og bliver hovedpillerne i markedsføring. Og sådan er det naturligvis også indenfor online markedsføring. Det er simpelthen en universelt evigtgyldig sandhed indenfor markedsføring.

Men hvordan ser fremtidens markedsføringskanaler ud ? Vil det ikke snart være oplagt at sætte en stopper for husstandsomdelte reklamer, telefonbøger og aviser som stort set alligevel kun består af reklamer ? Det er jeg ret sikker på vil ske. Folk gider det simpelt ikke hen mere, plus at det er et enormt ressourcespild.

Firmaer der bruger husstandsomdelte reklamer har lavet analyser der klart viser at de slet ikke tjener det hjem som de investerer i den for reklame. Men ingen af dem tør stoppe , da de  er bange for at tabe markedsandele, og så kan man jo ligeså godt brande sig, nu man er i gang.

I modsætning der til så stiger salget via internettet år efter år. Internettet er nemt, bekvemt, du opsøger det når det er du har tid og lyst og i mange tilfælde kan der skæres nogle distributionsled væk, så slutprisen for forbrugeren ender med at være billigere. Så hvor er konkurrencen ? Og hvordan ser den ud om 5-10 år ?

Vi er en del her på Amino, som går meget op i søgemaskineoptimering / SEO, er vi fremtidens kejsere i et monopolistisk markedsføringslandskab ?

I søgemaskineoptimeringens verden er backlinks Kongen, og backlinks med en god anciennitet er endnu bedre. Så selv hvis de store firmaer begynder at rykke endnu mere på SEO, så vil de næsten konsekvent være bagud i forhold til dem der startede med deres søgemaskineoptimering i god tid . Eller vil de ? Det er det jeg lidt usikker på, og indlægget her skal derfor gerne ligge op til debat , og ikke ses ud fra det perspektiv at jeg har ret, fordi jeg er stadig flere skridt bagud i forhold til de bedste indenfor SEO. Og jeg vil altid være det.

Så hvad er dit skud ? Bliver fremtidens konger skabt her på Amino lige nu , og blandt andre SEO folk som ikke bruger Amino ?

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jimi skriver Skriv dig op