Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Er du coach ?

1.771 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
28 December 2010

Så lad mig da for pokker mærke din passion !!

Jeg har selv brugt en coach ( nogle kurser med Tony Robbins ) og det forandrede mit liv, og jeg kender også nogle andre virkeligt passionerede danske coaches, men for pokker hvor er der mange (også her på Amino), som bare kører på autopilot. Og det jo fucking synd ! Fordi du har helt sikkert haft en brændende lyst til ændre på nogle ting, hjælpe nogle mennesker og skabe en bedre verden, men for pokker hvor det drukner i tam lommefilosofi som selv den mest uinspirerede person kan mumle ud. Eller er det måske fordi du tænker mere på markedsføring og mindre på kvalitet ? Som coach er din markedsføring din kvalitet, din tyngde og styrke. Så vid hvornår du skal skrive et indlæg og hvornår du ikke skal.

Hvis man arbejder med markedsføring af trappevask, ejendomsservice, kørekort , køreskoler  og rengøring til erhverv som jeg nu gør, så er der ikke så høje krav for den helt store dybe i min markedsføring. Jeg skal dybest set bare ud over rampen. Men arbejder du med mennesker, så skriv dit livs indlæg, et hvor du bare lukker helt op og hold dig til det ene indlæg. Jeg vil næsten spise min gamle hat på (har dog ingen hat), at hvis du skrev et helt igennem rystende dybt indlæg , hvor du blotlægger hele den menneskelige psyke og dens mekanismer, at det ville sælge 1000 gange bedre end 50 indlæg som er på det jævne.

At være coach er det samme som at være musiker/kunstner (hvis du spørger mig),hvis du ikke har mere at tilbyde, så styrtdykker dit salg og du må trække dig tilbage. Du kan IKKE fake den, folk opdager det simpelthen, og du har brugt din energi forgæves.

Mit lidt sure opstød, som jeg dog også håber kan hjælpe lidt, skyldes irritation over at læse utallige blogindlæg rundt omkring på nettet fra coaches som bare ikke orker at gøre en hæderlig indsats, og det er sgu spild af min tid. Det burde være en del af enhver coach uddannelse at tage et kursus i markedsføring

Jeg er nu ikke alene med den holdning. Jeg så for et par måneder siden Tony Robbins udtale " Jeg brækker mig over alle de fake coaches der findes efterhånden. De ødelægger et nobelt hverv "

Hårde ord fra en så kærlig mand.

Og her fik i så min klagesang.

Kan du , vil du, tør du ? Det et hårdt job, og der er ingen skam i at trække sig tilbage og lade de proffesionelle komme til.

Jeg er ikke selv coach, og bliver det sikkert aldrig. Kan simpelthen ikke overskue så hårdt arbejde. Jeg har alt for travlt med at markedsføre rengøring til erhverv :-)

Hav en passioneret dag

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jimi skriver Skriv dig op