Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Blog 3 EM i fodbold 2012 med det danske landshold

EM i fodbold 2012 med det danske landshold

1.551 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
22 May 2010

Hvordan kan man sammenligne et fodboldhold med en virksomhed og det at være iværksætter ? På mange måder og jeg ved at det blandt andet er det som fascinerer mange forretningsfolk som investerer og sponsorer fodboldklubber verdenen over, de kan spejle sig i de forskellige typer på en fodboldbane.

Nu er der snart EM i fodbold i Polen 2012 med det danske landshold i fodbold, som vi som danskere naturligvis følger, så nu vil jeg sprede min filosofi.

Målmanden : Sidste skanse. Bliver firmaet presset helt i bund og er lige ved at gå konkurs, skal der være en der kan redde firmaet i sidste øjeblik. Det kan være en advokat eller en revisor, som finder en udvej så du kan fortsætte

Forsvaret : Er næstsidste skanse. Et firma som spiller imod de mere overlegne hold, behøver nødvendigvis ikke at tabe, hvis deres fundament er baseret på fornuftige målsætninger , stram organisation og en holdning om " det kan godt være det ikke er kønt, men det virker "

Midtbanen : Er en blanding af forsvar og angreb. De er parate til at hjælpe med de mere forsvarsrelaterede opgaver som lige nævnt, men har også evnen til at skabe noget fremadrettet. Typisk vil der på det danske landshold i fodbold være 2 defensive midtbane spillere der rydder op og 2 wings, som skaber chancer. I virksomheden vil det typisk være en mellemleder, som deltager de daglige administration, men som også lige får smidt nogle ideer afsted i ny og næ

Angrebet : De scorer målene, de laver de store chancer. Her taler vi markedsføringsafdelingen, som skal skabe mulighederne, sælgerne som skal prikke den ind over målstregen og træneren/ direktøren som skal sætte virksomheden op til at møde de store drenge.

Bestyrelsen : Der er også en bestyrelse for det danske landshold i fodbold ( DBU ), og det er der også for fodboldklubberne . De har samme rolle i fodboldklubben og i virksomheden.

Jeg ved det her indlæg virker lidt popsmart, og er hurtigt skrevet, men ikke desto mindre er det derfor at fodbold er så spændende, og holdsport i det hele taget.

Jeg mener at det var filosoffen Camus, som udtalte at " fodbold har lært mig alt om min plads i livet, og hvordan andre har deres plads i livet ". Så næste gang du undrer dig over hvordan det kan være at folk går amok over det danske landshold i fodbold, når de skal ned og spille og VM i Sydafrika 2010, så er det fordi at det DEM SELV, der skal ned at spille. De har allerede identificeret sig med en spiller på det danske landshold, og den spiller har det bare at gøre det godt ved EM i fodbold 2012 i Polen, fordi han repræsenterer jo MIG

Jeg er selv fodboldnørd, og er både defensiv midtbanespiller og kan også ligge nogle gode afleveringer. Også i mit erhvervsliv.

Hvem er du ? :-)

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jimi skriver Skriv dig op